Cine nu va lasa sa va casatoriti?

Cine nu va lasa sa va casatoriti?
  calendar_month        
Mama soacra

Nu te inghite si basta. Fie ca-i amintesti de rivala ei din tinerete in fata careia a pierdut mana marii ei iubiri, fie ca a facut intoxicatie de la placinta pe care i-ai trimis-o ca sa o uimesti, nu ai ce-i face!

In cazul asta trebuie sa-ti calci pe orgoliu si sa-i administrezi in doze de urgenta niste "sirop de imbunare". Dar nu chiar pe fata! Fii fata desteapta si lucreaza subtil. Obiectivul tau: fa-o sa realizeze ce-ar avea de castigat din respectiva inrudire. Invata-l pe fiul sau sa-i cumpere flori, ca sa nu mai vorbim de ocaziile speciale si sa-i aduca o prajitura din oras de cate ori iesiti voi undeva.

Nu se poate sa nu observe marea transformare pana la urma (fiul ei e mult mai atent si mai dragut de cand iese cu tine) si sa nu-i treaca prin cap ideea ca ai o influenta buna asupra lui.

Prietenii lui

Sa lamurim ceva de la inceput, ca sa nu te mai ingrijorezi degeaba: cati dintre prietenii lui de suflet sunt insurati sa au macar data nuntii batuta in cuie? Cu cat sunt mai multi in aceasta situatie, cu atat poti fi mai sigura ca te va cere foarte curand.

Fenomenul "epidemie" nu da gres niciodata. Daca prietenii lui o fac (si in ei chiar are incredere), nu poate fi rau. In plus, simte ca deasupra capului ii atarna amenintarea cu excluderea din cercul de prieteni (acestia il vor invidia ca a ramas neinsurat si il vor elimina ca sa nu le trezeasca fiara inlantuita: nostalgia burlaciei).Gasca lui include maxim doi barbati la casa lor? Mai pune niste naftalina pe visele tale de mireasa fara riduri! La cate glume se fac pe seama amicilor insuretei nu are nici o pornire sa li se alature.

Femeile

In aproape orice situatie in care un tip trebuie sa ia o decizie importanta poti sa aplici faimoasa metoda "Cherchez la femme!". Pentru ca un barbat sa se dedice unei singure femei pentru totdeauna, el trebuie sa fie satul de femei... ma rog, sa zicem ca nu se aplica chiar in cazul fiecarui barbat de pe planeta. Dar cata vreme mai intoarce capul si dupa altele, cautarile pentru el continua.

Tu si numai tu

L-ai speriat prea tare sau nu l-ai speriat deloc. Adica: ori l-ai stresat la maxim cu planurile tale de viata in doi ori i-ai cam servit pe tava acelasi meniu pe care l-ar avea si daca ar fi insurat: locuiti deja impreuna de multicel, va pastrati banii la comun, sexul e satisfacator.

In primul rand, incearca sa nu mai pomenesti nimic care incepe cu "casa" si se termina cu "torie". E un cuvant care dezvolta alergie, administrat excesiv. In al doilea caz: fii cu un minut mai isteata decat el. Sopteste-i dulce: "Nu-mi doresc decat sa fiu numai a ta pentru totdeauna" in loc de "As vrea sa fiu sotia ta".

Recomandari

Newsletter Ele.ro

iti vei aminti
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right