Citeste printre randuri la inceputul relatiei

Citeste printre randuri la inceputul relatiei
  calendar_month        
Cum stii daca inceputul unei relatii are si un viitor? Am descifrat pentru tine semnele care arata ca celalalt este sedus... sau nu!

Oare o sa sune?

Asta e intrebarea principala si primordiala a oricarei femei care se respecta: "O sa sune?" Dupa prima intalnire, care a mers bine, astepti ca el sa-si manifeste in continuare interesul. Atentie: daca la finalul intalnirii iti spune "mai vorbim", nu e semn bun!

Ce trebuie sa faci? In loc sa-ti imaginezi ce e mai rau si sa-ti faci scenarii inutile in cap, mai bine il suni tu, ca sa te convingi. Daca nu-ti raspunde, poti inceta sa mai speri. Adesea, femeile nu indraznesc sa faca primul pas, de frica sa nu fie deceptionate si sa primeasca raspunsul de care se tem atat: Nu! Totusi, daca il suni, castigi timp pretios.

Nu sunt inca pregatit...

Te-a sunat, v-ati revazut, dar cand vine momentul sa-i ceri un pic mai mult angajament, el se indeparteaza dintr-o data si iti spune ca "nu este inca pregatit pentru angajamente serioase, ca nu stie, e cam complicat...". Am intelege raspunsul lui daca dupa cateva intaniri i-ai cere sa te prezinte parintilor sau sa te muti la el. Dar daca tot ce i-ai cerut a fost sa plecati impreuna intr-un concediu sau sa iesiti impreuna cu prietenii lui si el te-a refuzat, ce sa crezi?

In mod normal, ar trebui sa-l parasesti, pentru ca e clar ca acest barbat nu stie ce vrea. Dar poate ca are o problema de angajament momentan. In acest caz, poti sa-i mai acorzi un pic de timp, pana se lamureste si el. Daca simti ca lucrurile tot nu evolueaza, va vedeti tot in doi si dupa o luna, nu te duce nicaieri, nu vorbeste nimanui despre tine sau te suna intotdeauna foarte tarziu in noapte, e clar ca are o alta relatie si tu esti doar de umplutura.

Trebuie sa ma gandesc

Aceasta fraza este sinonima cu "m-am intalnit cu fosta". Mai ales daca te compara cu ea ("esti atat de matura, mult mai afectuoasa, mai inteligenta si mai frumoasa decat ea"), e semn ca nu se poate opri sa se gandeasca la ea. In acest caz, lasa-l balta. Nu spera la intoarcerea lui. Adesea, barbatii care te compara cu fosta o iubesc pe aceasta, nu pe tine. Nu fi victima lui!

Autor: Nuage

Recomandari