Clisee in sex

Clisee in sex
  calendar_month        
E normal ca atunci cand vrei sa faci ceva ce chiar simti nevoia sa iasa bine, te lasi influentata de sfaturi, scene vazute in diverse filme romatice etc. Mai ales cand vine vorba de o partida de sex cu cineva care este chiar important pentru tine si caruia vrei sa ii demonstrezi ca esti cea mai buna si ca timpul petrecut cu tine este cel mai frumos din viata lui. Tocmai de aceea aplici o groaza de tehnici si "must-uri" incat nici tu nu mai sti ce e bine si ce e nu.

Acum, nu zic sa nu pleci urechea si la sfaturile pe care le poti primi de la prieteni, din reviste cumparate sau din cele virtuale, dar cateodata este mai bine sa-ti urmezi si instinctele, sa faci ce iti trece prin cap si sa uiti de cliseele sexuale pe care le vezi prin filme sau le citesti prin diverse reviste.

Ca atare, nu mai trai din carti, ci actioneaza dupa cum iti dicteaza inima. Ai fi surprinsa sa afli ce efect va avea opusul actiunilor la care mai mult ca sigur se asteapta si el, si cat va imbunatati aceasta atitudine, viata voastra sexuala.Cliseul 1: Sexul ideal este cel spontan. Sa planifici urmatoarea intalnire erotica cu prietenul tau poate fi extrem de excitanta. Este dovedit stintific faptul ca anticipatia mareste gradul de excitatie. Acest lucru te va face sa fii mai receptiva atunci cand faceti sex, un mare avantaj de altfel pentru femeile care intra in atmosfera prielnica mai greu. Agreand exact ce sa faceti peste o saptamana va aduce dupa sine beneficiile unei constructii incete delicioase.

Cliseul 2: Trebuie sa tipi, sa urli si sa gemi in timpul unui sex orgasmic mirobolant. Sa muti sonorul pe silence poate fi chiar sexy. Concentreaza-te pe celalalte simturi in schimb ( mirosul, o privire profunda, sunt lucruri care creaza o stare de intimitate foarte mare). Pentru multe femei, aceste zgomote exagerate suna fals si creaza o stare de disconfort. Pastrand tacerea, te poti concetra mai usor pe propia placere.

Cliseul 3: Trebuie sa faci sex prin toata casa. Multora le pare foarte excitant sa incerce cele mai dubioase locuri din casa pentru a face sex, de la masina de spalat pana la podul vechi de o suta de ani. E adevarat, este excitant, dar intotdeauna tot patul tau este mai placut. Femeile prefera sa se simta confortabil atunci cand fac sex pentru a se putea concentra asupra orgasmului. Si pozitia intr-un picior sprijinita de o scara veche din pod nu e tocmai cea mai comoda chestie.

Cliseul 4: Sexul care chiar conteaza trebuie facut incet si senzual. O partida scurta care sa sugereze ca nu va puteti lua mainile unul de pe celalalt poate fi foarte revigoranta, distractiva si intima, mai ales pentru persoanele care stau prost cu timpul. In niciun caz o partida scurta nu e lipsita de importanta si interes.

Recomandari