Combinatii pe internet

Combinatii pe internet
  calendar_month        
Privesc in jur si ma (ne)dumiresc imediat. A vorbi cu cineva pe internet pe langa ca e mult mai cool, te scuteste de efortul de a te deplasa la intalniri, de a plati o eventuala consumatie..si mai ales te scuteste de o eventuala deceptie.
In absolut toate mediile, cea mai uzitata metoda de a lega prietenii, de a cauta relatii este internetul.

Am cunoscut persoane atat de familiarizate cu comunicarea virtuala, maiestri ai vorbelor scrise, care in momentul in care erau pusi in fata unor situatii reale, cand de bine de rau trebuia sa privesti in ochii partenerului, nu puteau lega doua vorbe, nu reuseau sa se comporte natural, dar mai ales nu reauseau sa intre pe frecventa celuilalt. Nasol rau! Dupa ce te infasori intr-o aura stralucitoare, te metamorfozezi in vreun personaj fantastic, in momentul primului contact incepi uneori sa te minimizezi pana cand redevii tu. Mare impact, mare deranj! Si iata, apare deceptia, atat de urata si totusi atat de reala.

Dar, dar....realitatea contrazice uneori prezumtia ca nu iese, nu merge, e o cacialma.
Am prieteni care s-au cunoscut pe internet si care acum sunt casatoriti, familie mare, bucurie mare.

Dar am si colege care se amuza, scriu, scriu si iar scriu pana cad in propria capcana si sfarsesc prin a se indragosti pe bune de vreun mitocan care face conversatii conventionale, te aprinde si te stinge imediat cu vreo magarie de nu mai stii ce sa mai crezi. Dar continua. Din obisnuinta. Imi spun ca nu toate lozurile sunt castigatoare si mai incearca unu.
Se incarca, se descarca, se supara, isi revin si ..inapoi la start.

Ce mi s-a parut curajos este ca am cunoscut persoane care s-au deplasat nu numai la restaurantul X de undeva din zona, dar care si-au dat intalniri romantice peste granita, in diferite locuri romantice.
Aici vorbim deja de inconstienta cat cuprinde!!!Continuarea? Dezamagire (va suna cunoscut?). Din pacate.

Nu conteaza cate clase ai, nu conteaza ce profesie ai, internetul este la indemana oricui. Conteaza numai intentiile si seriozitate. Conteaza sa ai oarecare experienta de viata si sa reusesti sa faci diferenta intre flirt, indragosteala, sex si alte bagatele.
Conteaza sa stii ce vrei si sa nu-ti asumi riscuri inutile.

Dar cum este chestie de gust si gusturile nu se discuta, fiecare e liber sa faca ce vrea, dar parca tot cred ca mai dragute sunt intalnirile face to face, cu tot tacamul......chestii siropoase, dar tari de tot!!!
Chiar daca nu conteaza, ma mentin 90% ca nostalgica a intalnirilor reale. Dupa posibilitati...

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Picaturi de ploaie
  • person

    "scriu ce gandesc ca sa fiu corect fata de mine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right