Condimenteaza pozitia 69!

Condimenteaza pozitia 69!
  calendar_month        
Pozitia 69 este una dintre cele mai incitante pozitii pe care le poti incerca in dormitor. Creata in asa fel incat sa ofere placere simultan ambilor parteneri, aceasta pozitie are cateva secrete care o fac o pozitie sexuala mereu atragatoare.

Afla, in continuare, cum poti varia pozitia 69!


1. Igiena corporala

O problema, mentionata adesea, a pozitiei 69 se refera la mirosurile care o pot transforma intr-o experienta mai putin placuta. Data fiind pozitia corpurilor pe care o implica, inainte de practicarea ei se recomanda un dus sau o baie, eventual chiar in cuplu. In acest fel, tu si partenerul tau va veti putea bucura unul de celalalt, pregatindu-va pentru o partida reusita de sex, in absenta mirosurilor suspecte si neplacute.

2. Pozitia 69 standard: Femeia deasupra

Pozitia clasica 69 prespune pozitionarea femeii deasupra. De ce a devenit aceasta pozitia standard? Deoarece atingerea orgasmului este, astfel, mult mai facila in cazul partenerei, comparativ cu varianta in care partenerul sta deasupra (69 inversat). Practicarea pozitiei 69 clasice iti permite sa detii controlul asupra situatiei si sa gestionezi intensitatea sexului oral dupa propriile preferinte.

Cu toate acestea, pentru ca pozitia 69 standard sa fie o reusita, nu este suficient ca tu sa fii cea care detine controlul. Este la fel de important ca partenerul sa se concentreze si asupra altor zone, nu doar asupra clitorisului. Astfel, partenerul si-ar putea folosi degetele pentru a te penetra si a-ti stimula punctul G, ajutandu-te sa obtii orgasmul cu mai multa usurinta.

3. Pozitia 69 inversata: Barbatul deasupra

Pozitia 69 inversata nu este pe placul tuturor femeilor, deoarece aceasta permite controlul total al barbatului. Astfel, partenerul este cel care gestioneaza intensitatea felatiei, fenomen care nu este intotdeauna comod. Chiar si asa, experienta poate deveni una placuta pentru amandoi, atat timp cat alegi sa discuti cu el inainte de a o practica si stabiliti cateva reguli.

4. Pozitia 69 pe o parte

Aceasta pozitie nu reprezinta decat o variatie a celei clasice, in acest caz partenerii stand intinsi pe-o parte. Pozitia este ideala atunci cand cauti sa adaugi un strop de inedit in practicarea celei standard sau inversate.

Pentru a o pune in practica, nu trebuie decat ca tu si partenerul tau sa va asezati comod pe pat. Sexul oral practicat din aceasta pozitie va fi diferit, dar la fel de incitant, si va lasa loc creativitatii. Spre exemplu, partenerului ii va fi mai dificil sa te stimuleze cu degetele, caz in care o va putea face cu ajutorul unui vibrator ori a unui dildo.

5. Pozitia 69 in genunchi

Daca partenerul tau te poate sustine, nu ezita sa ii propui 69 in genunchi! Ce presupune aceasta? Partenerul sta in genunchi si te sustine, cu capul in jos, astfel incat el sa iti poata stimula clitorisul, iar tu, penisul. O pozitie cu adevarat neobisnuita, 69 in genunchi are dezavantajul de a nu putea fi practicat pentru mult timp. In plus, este recomandat ca pozitia sa fie pusa in practica pe o suprafata moale, pentru a evita accidentele.


Autor: D.S.

Sursa: foto: guardian.co.uk

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Proiectele pe fonduri nerambursabile
  • person

    "despre fonduri europene nerambursabile"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right