Cum faci fata unei aventuri de o noapte

Cum faci fata unei aventuri de o noapte
  calendar_month        
Nu multe dintre noi suntem de acord cu ideea unei aventuri de o noapte si foarte putine dintre noi recunoastem cand chiar se intampla sa avem parte de asa ceva.

Statistic vorbind, 54% din femeile care au avut aventuri de o noapte au fost foarte satisfacute, iar 51% din femeile chestionate in cadrul unui sondaj facut de cei de la Durex considera ca poti sa ai parte de o partida de sex de calitate, fara a te implica emotional.


Insa, ce se intampla atunci cand chiar iti doresti sa ai parte de o noapte aA€AwildaA€At dar nu stii cum sa te comporti dupa aceea?

Noi iti oferim cateva sfaturi, care speram sa iti vina in ajutor:

1. Nu privi acea aventura ca pe o posibilitate de a-ti face un nou iubit

Este adevarat, foarte multe relatii stabile au pornit de la o aventura de o noapte, insa acest lucru nu iti ofera certitudinea ca la fel va fi si in cazul tau. Fii dezinvolta si profita de acel moment, gandeste-te la intensitatea placerilor din acel moment, nu la motivele pentru care nu te-ar mai suna a doua zi.

2. Nu lasa ca emotiile sa puna stapanire pe tine

Doar pentru ca va potriviti in pat nu inseamna ca este alesul inimii tale, nici daca se arata foarte interesat de ceea ce se intampla intre voi in acel moment, nu-ti da siguranta ca va dori sa va mai vedeti. Incearca sa-ti stapanesti emotiile si sa te gandesti strict la interesele tale din acel moment.

3. Alege barbatul potrivit

Evita sa fie cineva din grupul de prieteni sau din grupul de munca, astfel vei putea evita eventualele situatii neplacute. Atunci cand vrei sa ai parte de o aventura de o noapte, cel mai bine este sa cauti in acele locuri pe care nu le frecventezi des, asa vei fi sigura ca nu ai cum sa te revezi cu el.

4. Nu ezita sa incerci lucruri noi

Daca ai o fantezie sexuala insa nu ai avut curajul sa o pui in practica pana acum, o aventura de o noapte este perfecta pentru a experimenta tot felul de lucruri. Gandeste-te ca nu vei avea nimic de pierdut, sau de regretat.

5. Nu-l lasa sa se aA€AagateaA€At de tine

Daca totul se petrece la tine acasa iar a doua zi de dimineata va dori sa luati micul-dejun impreuna, incearca sa te scuzi fata de el si sa inventezi repede un motiv pentru care nu poti sa mai pierzi timpul.

6. Pune-ti la punct planul de evadare

Indiferent unde se va petrece toata aA€AactiuneaaA€At, trebuie sa stii foarte bine cum sa scapi mai repede de el. Daca totul se petrece la tine acasa si nu vrei sa ramana peste noapte, invoca motivul ca ai o intalnire de afaceri foarte devreme si nu vrei sa fii obosita. Daca totul se petrece la el acasa sau in alta parte, inventeaza o scuza banala, cum ar fi aceea ca nu ai periuta de dinti la tine si ca de aceea nu poti ramane peste noapte in acel loc.

Tu ai avut o aventura de o noapte pana acum? Cum ai procedat dupa?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum l-am luat.
  • person

    "faceti si voi ,ce am facut eu...e fun."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right