Cum ii recuperezi interesul

Cum ii recuperezi interesul
  calendar_month        
Oh nu! Tipul dupa care esti innebunita ti-a acordat in cele din urma putina atentie iar tu te-ai aruncat asupra lui de parca ar fi ultimul barbat de pe Pamant? Iar acum esti ingrozita si speri ca n-o sa mai dai ochii cu el niciodata.

Nu te grabi.

Crezi sau nu, mai exista inca o speranta. Este posibil sa salvezi si chiar sa starnesti interesul unui barbat facand un lucru foarte simplu data viitoare cand dai cu ochii de el. Fii "cool". In alte cuvinte: zambeste, fa cu mana si pastreaza distanta.

Fa din asta mantra ta: zambeste, fa cu mana si pastreaza distanta.

Hai sa analizam problema din alta perspectiva:

Pune-te in locul lui. Ai iesit intr-o seara in oras, si un tip, altfel atragator, te plictiseste vorbind non stop despre propria persoana, incearca sa te impresioneze cu munca lui, hobbiurile lui si asa ma departe. Tipul e oarecum neinteresant dar pleci acasa simtindu-te bine fata de propria persoana - nu degeaba s-a dat pese cap pentru a te impresiona, nu?Dar data viitoare cand te intalnesti cu el, se comporta total indiferent. In loc sa alerge intr-un suflet spre tine si sa te bombardeze cu atentia lui, el doar iti zambeste frumos, iti face cu mana si isi vede de treaba. Ok, nu te indragostesti de el pe loc, dar te pune putin pe ganduri. Oare l-ai interpretat gresit? Poate doar ti-ai imaginat totul? Ai facut ceva ce l-a facut sa-si piarda interesul?

Dintr-o data, lipsa lui de atenie fata de persoana ta te intriga. Incepi sa-ti pui semne de intrebare, sa te gandesti la el, sa intrebi in jur despre el. Parca si slujba lui era destul de interesanta. Si nici nu arata rau. Dintr-o data te trezesti gandind ca poate merita putin mai multa atentie din partea ta.

Observi cum functioneaza?

Desi nu este niciodata o idee buna sa pari prea disperata dupa un tip (ideal ar trebui sa fii prietenoasa si increzatoare), marea majoritate am facut-o la un moment dat, fara sa ne dam seama. Fii ceva mai distanta (dar prietenoasa) data viitoare cand te vezi cu el si s-ar putea sa-i recastigi atentia. Cel putin iti vei recupera demnitatea.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Manager de proiect pe fonduri europene nerambursabile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Ronna Verde
Shop Ele.rochevron_right