Cum il determini sa se intoarca la tine?

Cum il determini sa se intoarca la tine?
  calendar_month        
Despartirea de iubitul tau ti-a facut zilele amare? Chiar daca el nu se uita in urma si isi vede mai departe de viata, exista metode prin care il poti ademeni sa se intoarca la tine.

Daca iti faci un scop din asta, s-ar putea sa ai un viitor cu fostul iubit, indiferent de ce s-a intamplat intre voi in trecut.

Nu e usor sa-l faci sa te vrea inapoi pentru ca... stii si tu: nu poti forta pe cineva sa te iubeasca. Dar nu-i nici imposibil!

Ce e de facut?

In primul rand, trebuie sa intelegi situatia, sa accepti faptul ca v-ati despartit (chiar daca tu il iubesti in continuare). El trebuie sa vada ca tu ai inteles ca nu mai formati un cuplu si ca esti de acord cu acest fapt.

Trebuie sa vada ca esti ok cu asta, chiar mai mult decat ok. Spune-i ca te-ai gandit si tu mult la asta si ca ai ajusn la concluzia ca despartirea e cea mai buna cale si ca aceasta e decizia corecta pentru amandoi.

Fa-l sa-i fie dor de tine

Aceasta e partea cea mai grea deoarece e greu sa nu reactionezi la impulsul de a-l suna, cand el e tot timpul in capul tau. dar e foarte important. Nu-i raspunde la telefon, nu-i deschide usa, nu va intalniti.

Nu-l suna, iar daca te suna si raspunzi din greseala, scurteaza-i-o repede si nu discuta chestiuni complicate. Spune-i ca esti ocupata in acel moment si sa te sune mai tarziu.

Nu trebuie sa pari disperata. Cheia e sa-l faci pe el sa vina spre tine. Si stiu asta din experienta: cand nu-i acorzi atentie, chiar si cel mai arogant si indiferent barbat se va intoarce la tine.

Ce n-ar trebui sa faci

In primul rand, nu-l hartui la telefon, pe e-mail, nu-i scrie scrisori si nu-l vizita. Nu-l suna de 20 ori pe zi, chiar daca nu raspunde. Un singur cuvant descrie acest comportament: hartuire. Daca vei face asta, el te va evita si va fugi cat il tin picioarele. Si nu fii disperata. Gandeste-te si tu: chiar si pe tine te-ar enerva un asemenea comportament!

Cum e bine sa te comporti?

Barbatii se simt atrasi de femei independente, care pot avea grija singure de ele si nu au nevoie de un barbat prin preajma pentru a se simti implinite. Fii o femeie independenta. Fii o femeie care stie ce vrea. Cu aceasta imagine despre sine ai sanse mari sa-l intorci in bratele tale.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Trandafirul Alb
  • person

    "o poveste despre iubire"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right