Cum iti dai seama de infidelitate

Cum iti dai seama de infidelitate
  calendar_month        
Chiar daca nu ai trait-o personal, infidelitatea este foarte usor de recunoscut in telenovele sau filme. Adevarul e ca aceste repere precum 'rujul pe guler' sau 'fire de par blond pe sacou', se intalneau acum vreo 20 de ani.

Cu totii suntem siguri ca stim cum arata infidelitatea si o putem detecta, insa in ziua de azi, aceasta implica o multime de metode de comunicare si interactiune, incat nu este usor sa-ti dai seama daca partenerul tau iti inseala increderea.

Mai jos gasiti cateva indicii prin care va puteti convinge daca partenerul vostru este loial in aceasta era electronica.

1. Telefoanele cu numar ascuns. Se duce in alta camera sa raspunda la telefon? Desigur, daca partenerul tau lucreaza la SRI, atunci confidentialitatea este necesara. Insa daca nu este o persoana speciala in afara relatiei, nu exista niciun motiv ca el sa se fereasca.
Poate nu te intereseaza ce are de vorbit cu vecinul despre meciul de aseara, insa daca ar fi o conversatie inocenta, atunci nu ar mai fugi in camera alaturata pentru a raspunde.

2. Registrul mesajelor si al convorbirilor dispare. "Oops, as vrea sa-ti arat cine a sunat, dar s-a sters din greseala" este scuza cea mai folosita.

Nu sta in natura umana o astfel de preocupare, deoarece, daca mesajele text ar fi fost de la familie sau prieteni, nimeni nu ar sta sa le stearga atat de des.

3. Accesul privat. Si-a schimbat recent parola adresei de mail sau ti-a restrictionat cumva accesul la calculatorul personal? Inaintea aparitiei telefoanelor si a internetului, infidelii comunicau prin serviciul postal. Acum, totul s-a schimbat, iar multe dintre cazurile de infidelitate se produc prin intermediul e-mail-ului. Cuplurile care nu au nimic de ascuns, nu ar trebui sa-si tina private conturile de e-mail.

4. Inchide brusc computerul? Messenger-ul sau alta metoda de chat in timp real, ofera oportunitatea perfecta de stabilire a relatiilor intime. Orice ar vrea el sa comunice pe chat, tu ai tot dreptul sa privesti discutia, daca vrei.

5. Noptile lungi fara arhiva salvata. Partenerul tau sta la computer noaptea si dimineata istoria mesajelor este stearsa? Unele aventuri nici nu trebuie sa implice intalnirea fata in fata (insa destul de des acestea se produc la un moment dat). Daca prietenul tau viziteaza site-uri de socializare sau site-uri cu live chat, atunci exista o mare sansa ca el sa-ti ascunda ceva.

Sa fii discret fata de viata ta electronica nu demonstreaza ca cineva este cu siguranta infidel, insa daca vezi anumite semne suspicioase, ar trebui sa-i aduci partenerului tau in atentie imediat. Daca exista o aventura, este mai bine sa stii cat mai devreme. Dar daca nu este, atunci este oportunitatea perfecta sa discutati in legatura cu limitele de confidentialitate preferate.

Sursa: Sparks

Recomandari

Newsletter Ele.ro

viata in2
  • person

    "la cat de greu este...,normal ar fi ca ea sa vina sa iti propuna in genunchi!!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right