Cum reactionezi cand te dezamageste?

Cum reactionezi cand te dezamageste?
  calendar_month        
Indiferent cat de minunat ar fi iubitul tau, intotdeauna va fi si un moment in care te va dezamagi. Nu e cazul sa-l ignori si sa-ti inabusi sentimentele, ci trebuie sa-i raspunzi.

Iata 4 ocazii in care barbatii dezamagesc adesea si cum trebuie sa reactionezi la ele!

Nu te suna niciodata

Femeile sunt creaturi mai emotive decat barbatii si ne place in general sa vorbim mult la telefon. Barbatii, in schimb, prefera sa dea un SMS rapid care sa rezolve problema. Ti-e teama ca nu te iubeste?

Nu-l intreba de ce nu te suna, caci acest lucru va duce la o atitudine defensiva din partea sa si il poate determina sa te sune si mai rar. In general, nu e bine sa obligi pe nimeni sa faca ceva ce nu doreste.

Spune-i in schimb ca iti place sa-i auzi vocea. Iar cand te suna, spune-i ca ti-e dor de el si ca iti place sa vorbesti cu el la telefon.

Intarzie la o intalnire importanta

Pentru o fiinta punctuala, nimic nu poate fi mai dezamagitor ca un partener ce intarzie la intalniri.

Nu-i spune: "Nu pot sa cred ca ai facut asta! E total inacceptabil!", mai ales daca e prima oara cand intarzie. Se poate intampla oricui sa greseasca o data! Chiar daca s-a mai intamplat in trecut, nu rezolvi nimic cu scandalul.

Spune-i in schimb: "Am observat ca intarziem adesea cand mergem undeva, ce putem face ca sa schimbam asta?" Va trebui sa rezolvati problema in cuplu.

Aduce vorba cam des despre fosta lui iubita

Uneori, fostele iubiri sunt aduse in discutie. In fond, ar fi ciudat ca un cuplu sa nu discute niciodata despre trecut, deoarece acesta a avut un rol in modelarea prezentului.

Dar atunci cand fosta iubita revine in discutie in mod repetat, ai tot dreptul sa te superi. Poate ca inca n-a uitat-o sau poate ca doar te testeaza, dar nu e cazul sa faci o criza.

Nu-i spune: "Daca ii mai rostesti numele o data, s-a terminat!". Ultimatumurile functioneaza rareori, iar lucrurile interzise devin mai interesante.

Spune-i in schimb ca nu te simti confortabil sa discutati despre ea si intreaba-l daca are vreun motiv pentru care o tot aduce in discutie.

Iese mereu in oras cu baietii

Probabil ca nu vrea inca sa renunte la placerile vietii de celibatar.

Nu-i face tu programul sau regulile, acestea nu functioneaza. Se va simti prins in colivie. Invita-l tu in oras si lasa-l pe el sa aleaga locul. Ofera-i control asupra timpului petrecut impreuna cu tine (cel putin o data) si el va vedea cat esti de fericita.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right