Cum sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine

Cum sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine
  calendar_month        
Sa te indragostesti este ceva ce toti dintre noi de dorim si asteptam cu nerabdare. Este acel tresarit al inimii, inrosirea fetei, tremuratul mainilor si acel sentiment pentru care ai da oricat sa ai parte de el.

Daca actiunea de a te indragosti este un sentiment atat de frumos, atunci de ce nu are parte toata lumea de asta? Faptul de a te indragosti este ceva atat de greu de obtinut?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, sa privim cu atentie la ceea ce este nevoie pentru a te indragosti.

Cunosti o persoana...

El/ea te atrage si te face sa vrei sa revezi acea persoana. Pe masura ce va cunoasteti mai bine, incep sa sara scantei. Pana sa-ti dai seama, esti indragostit. Inima ta incepe sa bata mai tare doar cand ii auzi numele.

Nu ti se pare ca acest proces suna destul de simplu? Este, cel putin pe hartie. Dar in realitate, stii foarte bine ca pentru a atinge acel nivel de a cunoaste persoana mai bine, trebuie mai intai sa-i atragi atentia. Lucrurile incep sa devina mai grele.

Pe scurt, trebuie sa atragi pe cineva inainte ca acel cineva sa se indragosteasca de tine.

Asa ca, conditia esentiala, inainte de toata indragosteala, este sa fii atractiv. Acum intrebarea este cum atragi persoana care iti place? Sau mai bine, cum atragem pe cineva oricand si oriunde?

Fiecare dintre noi are un set unic de criterii cand vine vorba de atractie. Neuronii nostri sunt stimulati atunci cand sunt expusi la remarci inteligente facute de cineva. Suntem excitati psihic cand lucrurile spuse de altcineva au un impact pozitiv asupra viziunii noastre.

Ce inseamna atractia?Asa ca trebuie sa fim dl Care le stie pe toate sau dra Superba pentru a putea gasi un partener sau pentru a ne indragosti?

Adevarul este ca nu. Atractia este o perceptie. Asta inseamna ca atractia personala este o forma de perceptie a realitatii in ochii persoanei pe care doresti sa o atragi. Daca acest fapt este adevarat, inseamna ca perceptia poate fi manipulata. Ceea ce inseamna, de asemenea, ca poate fi invatata.

Sunt multe feluri in care poti fi mai atractiv. Dar daca vei deveni sau nu mai atractiv depinde de atitudinea ta asupra propriei persoane si asupra oamenilor in general.

Cand atractia e la locul ei intre tine si partenerul tau, atunci exista o baza pentru posibilitatea de a va indragosti unul de altul. Adauga ceva umor, sinceritate si sensibilitate si esti pe drumul catre tresarirea inimii, inrosirea fetei, tremuratul mainilor si fluturasi in stomac.

Atractia nu este doar conditia esentiala pentru a te indragosti, este de asemenea si componenta critica pentru a sta indragostit chiar si dupa ce esti in relatie sau dupa casatorie. Fara atractie, cuplurile tind sa nu se mai iubeasca. Fara cunostintele necesare despre modul in care atractia functioneaza, o mare tendinta catre atractia spre a treia persoana este prezenta.

Nu lasa acest lucru sa se intample daca ai o relatie. Invata despre secretele atractiei acum.

Recomandari