Cum sa scapi de obsesia pentru El?

Cum sa scapi de obsesia pentru El?
  calendar_month        
Te-ai indragostit si simti ca nu se mai poate pana cand nu il ai? Esti convinsa ca trebuie sa fie al tau acum, chiar acum si chiar aici si cu orice pret? Si cu toate astea stii ca nu poate sau nu trebuie sa fie al tau? Atunci ai dat exact peste articolul potrivit.

Toate ne confruntam cu problema asta o data si o data - ne-am indragostit, dar vrem ca totul sa ramana la acest stadiu intrucat nu putem merge mai departe. Dar de la ratiune la simtire este mult de mers si este posibil sa fie mult mai greu decat pare.

Cum scapi de obsesia care te urmarete pentru El? Cum faci sa scapi de indragosteala care nu trebuie sau nu poate sa mearga mai departe?

Gaseste-i defecte!

In mod sigur are. Doar ca atunci cand suntem indragostite, tindem sa ii vedem doar partile pozitive si sa ne uitam la El ca la un semi-zeu. Si, credeti-ma ca nu este. De ce sa amanam momentul in care ne vor sari in ochi toate defectele lui? Acum este momentul! Ia in mana o foaie si baga cat mai multe defecte - vei vedea ca la primele trei va fi mai greu, dar apoi vor incepe in mod sigur sa curga.

Cauta motivulCare este motivul pentru care te-ai indragostit de el. Nu imi spune ca este ceva irational pentru ca nu o sa te cred. Exista un motiv esential - o calitate a sa fundamentala - pentru care te-ai indragostit. Pune degetul pe rana si da-ti seama de ce este acet lucru esential pentru tine. Cauta apoi un motiv pentru care acest lucru nu este atat de important, cauta un inlocuitor pentru el sau explica-ti de ce acest lucru ar putea sa iti faca rau. Orice avantaj poate fi transformat in dezvantaj.

Cauta un inlocuitor

Poate aceasta este cea mai simpla cale pentru femei. In fond, acesta este modul in care ai tratat si depedenta de zahar. Ai gasit zaharina sau un alt indulcitor care sa o inlocuiasca. Poti sa ii gasesti un inlocuitor care sa fie mai tangibil sau cu care sa poti merge mai departe. Daca totusi, este vorba despre o situatie in care sa zicem ca nici aceasta nu este o situatia viabila, poti inlocui un barbat cu un hobby, o pasiune, un proiect legat de job. Cauta altceva care sa te incite pentru o durata de timp si sa faca sa il uiti usor-usor.

Concentreaza-te pe "de ce nu este posibil"

Pana la urma, de ce nu este posibil sa fii cu el? Daca totusi nu este posibil sa fii cu el, inseamna ca acest motiv este suficient de mare sa te tina cu mainile departe de el, deci este suficient de puternic si sa te faca sa il uiti. Daca nu este suficient de puternic, atunci de ce sa nu fii cu el direct? Concentreaza-te pe acest motiv si vei vedea cum pasiunea va incepe sa dispara.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Loreley 4
  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right