Cum sa treci singura peste Valentine's Day?

Cum sa treci singura peste Valentine's Day?
  calendar_month        
Se apropie Valentine`s Day. Aceasta sarbatoare preulata a prins radacini puternice si in Romania. Peste tot inimioare, cadouri peste cadouri flori si bomboane de ciocolata. Dar cum sa faci fata acestei zile daca tu... esti singura?

Chiar daca preferi sa sarbatoresti Dragobetele si nu Valentine`s Day, nu poti sa ramai indifernta in acea zi in care toti indragostitii plutesc si isi marturisesc iubirea. Cum sa eviti starea de depresie in acea zi daca tu nu ai inca un partener?

Incearca sa iti faci un partener

Chiar daca acum esti singura, asigura-te ca vei face tot posibilul ca pana de Valentine`s Day sa iti gasesti un partener. Niciodata nu stii pe ce carari te poarta viata, mai ales cand este vorba de iubire. Incearca sa nu cauti fericirea peste oceane pana nu ai vazut ce ai pe strada urmatoare.

Iesi cu o prietena care este tot singura

Ok, nu ai reusit sa iti faci un partener. Nu dispera, incearca sa iesi cu o prietena care este tot singura. In felul acesta va veti amuza si veti spune lucruri interesante. Si cine stie, poate ca in pub-ul in care iesiti or fi si barbati singuri. Ca doar nu toti barbatii au partenere de Valentine`s Day.

Da un party la tine acasaNu ai o prietena apropiata care sa fie singura de Valentine`s Day? Pregateste un mic party la tine acasa si invita-ti prietenii. Chiar daca unii dintre prietenii tai au deja parteneri sau partenere nu este nici o problema. Cu siguranta ca vor fi si oameni singuri. Si daca ei la randul lor mai au cunostinte care sunt singure de Valentine`s Day... si daca acele cunostinte mai sunt si barbati, cu atat mai bine.

Orice ai face, nu sta singura!

Nu iti poti permite sa dai un party? Atunci iesi din casa si plimba-te, fa orice, dar evita sa stai singura in casa, cocotata in varful patului cu o cutie de ciocolata in brate si uitandu-te la filme romantice. Gandeste-te in primul rand ca daca vei fi suparata o sa te uratesti si daca mai si mananci ciocolata, sigur nu va fi bine pentru silueta ta.

Nu uita de oamenii care te iubesc cu adevarat

Daca nu iti poti permite sa faci unul din lucrurile de mai sus din diverse motive, nu uita de oamenii care te iubesc cu adevarat. Familia. Fa-le o vizita, invita-i tu in oras, iesi cu fratele sau sora... ce daca fratele sau sora sunt casatoriti? Cu siguranta te vei simti bine in preajma lor si nu vei fi dezamagita. Fa-le cadouri. Ce poate fi mai minunat decat sa daruiesti fara sa astepti nimic in schimb?

Recomandari