Cum scapi de prietenul stresant

Cum scapi de prietenul stresant
  calendar_month        
Daca prietenul tau a devenit enervant, posesiv, nu va mai intelegeti si vrei sa scapi de el dar efectiv nu poti pentru ca se opune, devine violent sau reuseste sa te convinga sa mai ramai cu el, atunci noi iti dam cateva sugestii sa-l faci sa plece singur:

Ia-l la cumparaturi
Majoritatea barbatilor urasc acest lucru mai ales atunci cand aceasta activitate presupune ore intregi. Ei se enerveaza atunci cand tu probezi o multime de lucruri si nu te poti hotari ce sa cumperi, ba mai mult, ii ceri in mod constant opinia. Ia-l la cumparaturi si asigura-te ca va dura cateva ore bune si obositoare.

Fii emotiva
Smiorcaie-te si plange-te cu orice ocazie, chiar si din cele mai mici motive, ca atunci cand iti rupi o unghie spre exemplu. Daca poti plange la comanda, fa-o cat mai des, spre exemplu la un film cu final trist, la o coafura nereusita sau daca e urat afara si ti-a fost dat peste cap vreun plan. Comenteaza cu el despre oamenii de pe strada sau chiar despre prietenii lui. Tocmai pentru ca se tem de ele, barbatilor nu le plac comportamentele foarte emotive si impulsive.

Vorbeste non-stop
De fiecare data cand te intreaba ce mai faci, in loc sa ii raspunzi "bine" pune-te pe vorbit si povestit si uita sa te mai opresti. Da-i pana si cele mai mici detalii, dar mai ales cele care chiar nu conteaza. Cel mai important este sa nu-i dai ocazia sa te intrerupa. Barbatii chiar nu vor sa auda ce-ai facut tu in ziua respectiva, astfel ca se va satura repede de tine si-si va cauta o alta care sa nu fie asa vorbareata.


Critica-l
Fa-l sa inteleaga ca punctul lui de vedere nu este acceptabil si incearca sa-l contrazici cu orice ocazie. Critica-i atat ideile cat si actiunile si lasa-i de inteles ca orice face nu e bine. Este garantat faptul ca dupa o perioada va fi mai mult decat dispus sa se desparta de tine. Barbatilor nu le place absolut deloc ca parerea lor sa nu fie luata in seama.

Ameteste-l
Fa-l sa-ti indeplineasca toate poftele, apoi refuza-le. Roaga-l sa-ti rezolve o anumita problema, si dupa ce a facut-o spune-i ca nu mai era nevoie. Asta sigur ii va rani orgoliul si il va enerva teribil.

Imbraca-te pe dos
Cu siguranta barbatii nu se indragostesc de femeile care nu au lookul pe care ei il cauta. Gandeste-te ce stil de imbracaminte si ce culori apreciaza si imbraca-te exact invers. Poti adopta si o coafura care nu-i place. Incearca sa adopti temporar un look total opus de cel pe care il aveai cand a pus ochii pe tine.

Recomandari