Cura cu sex timp de 100 de zile consecutiv

Cura cu sex timp de 100 de zile consecutiv
  calendar_month        
Cura cu sex timp de 100 de zile consecutiv este o metoda inedita prin care un cuplu american a reusit sa isi recapete armonia in dormitor si pofta nebuna de amor.

Abordarea extrema a luptei pentru resuscitarea vietii sexuale starneste controverse in randul sexologilor, ale caror pareri sunt impartite fata de reusita unei astfel de "diete" neobisnuite.

Iata care sunt principiile metodei de 100 de zile fierbinti si cum te poate ajuta in relatia personala cu partenerul tau.


Jurnalistul in varsta de 43 de ani, Doug Brown, a dorit sa inlature atmosfera glaciala din camera conjugala si i-a propus sotiei sale, Annie, un maraton de sex care sa dureze 100 de zile consecutiv, indiferent de circumstantele vietii.

Ideea i-a venit dupa ce a analizat cauza distantarii lor in dormitor, mai exact implicarea exagerata in cariera si neglijarea totala a intimitatii dupa o zi istovitoare la serviciu.

Resuscitarea vietii sexuale

Doug si-a amintit ca in primii ani de amor chimia lor isca focuri de artificii intre asternuturi si a inceput sa puna la cale resuscitarea vietii sexuale cu sotia sa. Iar cum niciun lucru frumos nu se obtine cu usurinta, a decis sa ofere sexului mai mult respect, energie si un statut prioritar in mariajul de 11 ani.

Asa a inceput cura cu sex de 100 de zile consecutiv, fara abateri si scuze mai mult sau mai putin intemeiate. Provocarea a incantat-o pe partenera lui de viata, care a luat in serios "sarcina" inca de a doua zi. Inainte de maraton, cei doi faceau sex o data pe saptamana, de obicei sambata seara, cand partidele devenisera predictibile si plictisitoare.

Jucariile sexuale si alte abordari mai indraznete au incitat considerabil spiritele, iar cura de sex zilnic a rezistat vreme de 3 luni si jumatate. Principiile regimului sexual sunt foarte simple:

schimbarea tinutelor comode in haine sexy schimbarea atitudinii conventionale in una provocatoare cel putin 1 partida de sex in fiecare zi nicio scuza acceptata (boala, cearta etc)

Compromisurile curei de sex

Ca orice program de reabilitare, compromisurile in cuplu sunt obligatorii daca iti doresti o viata sexuala incitanta, ca la inceput. Partenerii au dreptul sa solicite explicit transformarile care se impun pentru stimularea dorintei. Iata cum s-a intamplat acest lucru la Doug si Annie:

Doug a renuntat la pijamalele batranicioase si le-a inlocuit cu boxeri mulati si un maiou alb, imaculat. In schimb, Annie a purtat mai des lenjerie sexy si a ales o epilare inghinala braziliana. Doug a inceput sa faca sport, iar Annie a acceptat sa il insoteasca la targuri destinate jocurilor erotice pentru adulti. Cei doi au inceput sa priveasca filme XXX impreuna, pentru cresterea libidoului in zile "lenese". Jucariile sexuale au devenit parteneri de nadejde in dormitor, precum si lubrifiantul.

Provocarile si recompensele curei de sex

Cea mai dificila parte a curei de sex a fost oboseala. Munca, sarcinile zilnice, copiii si perioadele de slabiciune fizica si-au spus cuvantul in cele 100 de zile. In ciuda acestor provocari, Doug si Annie au descoperit ca sexul are farmec in orice conditii.

Al doilea instinct de baza al omului s-a dovedit a fi chiar de ajutor in clipele grele. Au inceput sa se simta din nou ca in anii primelor intalniri si chiar asteptau cu nerabdare detasarea de probleme prin sex.

Comunicarea, intelegerea reciproca si locurile noi pe care le-au explorat prin dragoste sunt doar 3 din recompensele curei de sex demna de cartea recordurilor.Autor: Adelina Dobrin

Recomandari

Newsletter Ele.ro

memoriile gandacului meu bitzi 1
  • person

    ""cautati-ma pe dincolo daca nu credeti in vise..:))" eu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right