De ce dispar barbatii "in ceata". Sunt femeile vinovate?

De ce dispar barbatii "in ceata". Sunt femeile vinovate?
  calendar_month   update 18 Feb 2014, ora: 13:28      
Adevarul e ca nu numai ei dispar, si noi o mai facem cateodata. Astazi m-am trezit (ne)intamplator pe site-ul singurului barbat pe care l-am parasit in viata mea. Fara explicatii, fara sa-i raspund la telefoane, cu ochii in pamant cand am dat nas in nas cu prima ocazie. Clasic adica.

Chiar ma gandeam azi, cand am vazut cine semna articolul pe care il citisem cu atata interes: poate ar trebui sa-i scriu un mesaj. Sa-i povestesc: "Stii, eu n-am avut nimic cu tine, de fapt. Eu atunci eram suparata pe viata si aveam nevoie de un pansament anume. Te-am gasit pe tine, si am proiectat asupra ta ce-mi trebuia mie. In foarte scurt timp mi-am dat seama ca nu erai asa cum credeam eu si mi-am dat seama la fel de repede ca n-o sa fii niciodata. Tu esti un om minunat, doar ca nu esti pentru mine (vrajeala - daca erai minunat nu plecam eu de langa tine, evident). Iarta-ma, asta a fost".

7 lucruri simple pe care barbatii le vor intr-o relatie. E atat de usor sa-l faci fericit!

As putea sa-i spun asa ceva fara sa-l fac sa se simta ultimul om? Nu. Nici macar acum, dupa atatia ani. Las-o asa. Am patit-o si eu, bineinteles. Cand minunatul, fabulosul, posesorul piciorului lui Dumnezeu de care ma apucasem, intr-o zi a disparut in ceata. La fel de clasic ca si mine mai demult (bineinteles ca nu m-am gandit nicio secunda la asta si m-am simtit cea mai nedreptatita fiinta din univers). Vai cat am suferit. Si cat de groaznic a fost. Nu mi-a trecut nici dupa ce mi-a spus - dupa inca o incercare esuata - ca "sunt prea buna pentru el". Ba din contra. Am petrecut niste ani lingandu-mi stima de sine.

Mecanismul cred ca este exact cum am spus in ipoteticul mesaj pentru fostul meu "prieten". Faci o proiectie, ca ai nevoie. Dupa care iti dai seama si... ai vrea sa dai timpul inapoi si sa nu fi facut niciodata nimic cu fiinta respectiva. Pur si simplu e din alt banc, te trezesti ca dintr-un vis urat.

De ce insala barbatii. 4 motive pentru care sunt infideli

Motivele pentru care cineva alege sa dispara nu sunt intotdeauna in favoarea sa. Poti, intr-adevar, sa-ti dai seama ca respectivul e hot, betiv sau drogat. Dar poti la fel de bine si sa fugi pentru ca vrea o relatie stabila si tie-ti arde de floare-n floare. Sau ca e prea bogat si te simti umilit. Sau prea frumos. Sau prea... "bun".

La modul general insa, nu pleaca nimeni de langa tine cand esti complet si debordand de viata si energie. Atunci esti magnetic si toata lumea vrea sa fie in preajma ta. Nu esti ahtiat sa "sugi" energia cuiva, ba chiar ai multa de daruit.

Citeste continuarea pe puteredefemeie.wordpress.com
Recomandari