De ce fac barbatii sex

De ce fac barbatii sex
  calendar_month        
Exista o carte pe piata care se numeste chiar asa: "De ce fac femeile sex", pentru ca ani de zile nimeni nu a fost in stare sa gaseasca un raspuns prompt la aceasta intrebare. In timp ce autorul cauta raspunsul pentru a scrie o noua carte intitulata "De ce copiii sunt scunzi", noi o sa va spunem de ce barbatii fac sex.

Evident ca exista un motiv destul de evident pentru care atat barbatii cat si femeile fac sex, dar in afara de acesta mai sunt si altele.

Inlaturarea durerii de cap

De secole scuza femeii de a nu face sex este urmatoarea: "Nu in seara asta, ma doare capul ingrozitor". Barbatii niciodata nu au invocat o asemenea scuza, motivul? Chiar daca ne doare capul, tot ne dorim sa facem sex. Cercetarile chiar sustin ca sexul inlatura durerea de cap

Ne elibereaza de stres

E stresant sa fii barbat . Oricand ne putem trezi cu o lovitura exact acolo unde ne doare cel mai tare, in plus de asta mai exista munca, familia, banii, prietenii, iubitele si multe alte lucruri care cauzeaza munti de stres. Din fericire, sexul exista ca sa rezolve toate acestea. Sexul regulat elibereaza oxitocina, care spune corpului sa se linisteasca.

Previne cancerul

Norocosii care au parte de sex de mai mult de 5 ori pe saptamana sunt de 3 ori mai putin expusi riscului de a face cancer de prostata mai tarziu. Si asta nu o spun eu, ci specialistii in domeniu.

Pentru a incheia o cearta

Si daca iubita devine isterica si starneste o cearta de toata frumusetea, ca nu mai sti cum sa o scoti la capat, sexul este cea mai buna scapare. O partida de sex pasional rezolva orice neintelegere si calmeaza spiritele.

Concentrarea deviata

Ca o ironie a sortii, sexul ne distrage de la alte lucruri, dar multe lucruri ne distrag de la sex. Nimic nu este mai enervant decat sa nu-ti poti indeplini o sarcina pentru ca nu iti mai poti tine pantalonii pe tine. In acest caz avem 2 posibilitati: sa ne tinem pantalonii pe noi, sau sa o afcem (cea mai buna optiune). Odata ce am avut parte de sex devenim relaxati si gata sa facem orice ne-ati cere.

Afla mai multe despre cum gandesc barbatii pe askmen.ro

59246.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cand?
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right