De ce femeile mimeaza orgasmul?

De ce femeile mimeaza orgasmul?
  calendar_month        
Recunoasteti, doamnelor, ca toate am mimat un orgasm sau doua in viata noastra! Aceasta este una din cele mai comune practici sexuale, barbati si femei din intreaga lume simulandu-l chiar in timp ce citesti acest articol!

Deoarece femeile ajung mai greu la orgasm decat barbatii, astfel se explica de ce ele recurg mai des la astfel de scene teatrale. Lasand la o parte punctul G, majoritatea femeilor au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a avea orgasm, si nu toate pozitiile sexuale implica si un contact regulat cu clitorisul. Acest lucru se poate remedia prin schimbarea pozitiei sexuale, lungirea preludiului sau cautarea misteriosului punct G. Insa e mult mai usor sa te prefaci!

De ce mimarea e o problema?

De fiecare data cand simulezi orgasmul , pierzi senzatiile adevarate pe care ar trebui sa le traiesti si iti pacalesti partenerul, lucru care se poate intoarce impotriva ta. Daca partenerul tau crede ca ai orgasm datorita tehnicilor sale sexuale, atunci va continua sa le foloseasca pe acelea, iar tu te vei vedea obligata sa mimezi la nesfarsit.

Iata cele mai comune motive pentru care femeile mimeaza orgasmul:

1. Ca el sa nu se supere.
2. Pentru ca vor sa se termine odata!
3. Pentru ca stiu ca au nevoie de mult timp, mai mult decat ar fi capabil sa le ofere partenerul.
4. Se plictisesc.
5. Din rusine ca nu vor putea avea orgasm.

Cum reusesti sa renunti la aceasta practica?

Recunoaste
Primul pas spre rezolvare e sa recunosti ca ai o problema. Nu e normal sa-ti minti partenerul. Spune-i ca ai fost un pic stresata/obosita in ultima vreme si ti-a fost greu s ate exciti, dar ca ti-ar placea sa incercati nu stiu ce pozitie, care crezi tu ca te-ar ajuta in acest sens.

E timpul pentru joaca
Lucrati mai mult timp la preludiu! Cu cat va jucati mai mult imrpeuna, cu atat nivelul de excitatie va creste.

Gaseste-ti o pozitie sexuala preferata
Fie ca reactionezi mai bine la stimularea clitoridiana sau la cea vaginala (a punctului G), nu-ti fie frica sa experimentezi diferite pozitii sexuale si s-o gasesti pe cea perfecta anatomiei tale.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

un gand scurt
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right