De ce femeile peste 30 de ani sunt mai sexy

De ce femeile peste 30 de ani sunt mai sexy
  calendar_month        
Deseori, femeile trecute de 30 de ani se tem ca si-au pierdut puterea de atractie si seductie, ca nu mai sunt la fel de sexy ca la 20 de ani.

Ei bine doamnelor, o sa va dau o sa va dau o veste care cu siguranta va va face sa zambiti: majoritatea barbatilor considera ca femeile trecute de 30 de ani sunt mai sexy si mai atragatoare decat cele de 20 si ceva de ani.

Iata si ce mi-au spus cativa prieteni si colegi in legatura cu cele de 30 si ceva de ani:

De ce as iesi la o intalnire cu o femeie peste 30 de ani? Ei bine, pentru ca si eu am peste 30, dar acum vorbind serios, pentru ca as iesi cu oricine care are spirit, fie tanar sau batran. Daca acea persoana este deschisa si sincera, atunci mi se pare atragatoare. (Raul, 34)

Prefer femeile peste 30 de ani pentru ca si-au dat seama de acelasi lucru ca si mine: ca relatiile nu sunt perfecte. Cred ca multe tinere tintesc spre un ideal de relatie care nu exista de fapt decat in telenovele sau soap opera. Asadar prefer o femeie de 35 de ani, culta, stilata, uneia de 25 tanjind dupa iubire inexistenta si putere materiala. (George, 36)

86928.jpg

Am fost atras de femei mai in varsta decat mine in trecut, care nu faceau caz de anii pe care ii aveau. Nu incercau sa para mai tinere decat erau nici prin atitudine, nici prin felul de a se imbraca sau machia. (Dragos 26)

Cu siguranta ca femeile de 30 si ceva de ani stiu ce vorbesc in momentul in care sunt in cautarea unei relatii serioase.

E mai putin probabil sa aiba reguli dinainte stabilite in legatura cu ce trebuie sa faca si ce nu trebuie sa faca un barbat.

Stiu ca o relatie implica compromisuri, tacere, negocieri, respect reciproc si egalitate. Tinerele nu inteleg asta, la fel ca cele trecute de 26-30 de ani. (Florin,33)

Acestea sunt parerile sincere ale unor barbati maturi. , care au calatorit mult si au o oarece experienta de viata: Raul, cercetator in Sacramento, plecat din tara de 10 ani, George avocat in Bucuresti, Dragos cameraman, care spera ca in 2015 sa regizeze primul sau film, Florin poloist, care acum locuieste si joaca in Italia.

Afla mai multe despre cum gandesc barbatii pe askmen.ro">

Recomandari