De ce insala femeile?

De ce insala femeile?
  calendar_month        
Diferenta fundamentala intre motivele pentru care femeile si barbatii insala este ca barbatii o fac din motive fizice, pe cand femeile pun de multe ori suflet intr-o astfel de relatie. Femeile insala din singuratate, din dorinta de razbunare, plictiseala si altele.

Aceste motive nu reprezinta scuze, insa exista in mintile multor femei. Din ce in ce mai multe femei isi insala partenerii, iar cauza principala o reprezinta sentimentele si nu atractia fizica.

Singuratatea pare a fi unul din cele mai intalnite motive pentru ca femeile sa caute afectiune in bratele altor barbati. Desi pare paradoxal ca o femeie sa se simta singura chiar atunci cand este implicata intr-o relatie, de cele mai multe ori sentimentul de neimplinire alaturi de un barbat poate duce la nevoia de mai multa afectiune.

Atunci cand nu primeste destula atentie, femeia o poate cauta in alte locuri. Daca barbatul se pierde in munca sa si nu ii mai acorda suficient timp partenerei, aceasta va simti cu siguranta nevoia de a se implica intr-o alta relatie.

Razbunarea devine un motiv din ce in ce mai raspandit atunci cand vine vorba de inselat. Femeia moderna nu mai este dispusa sa stea si sa accepte ideea ca partenerul o poate insela. Daca o femeie are certitudinea sau doar impresia ca barbatul o insala, ea se poate implica intr-o aventura doar pentru a se razbuna pe el.

Teoria "un ochi pentru un ochi" incepe sa fie folosita insa ca scuza de catre femeile care vor sa aiba parte de o aventura amoroasa. Aceasta idee nu justifica insa faptul ca ele isi insala partenerii.

Plictiseala poate fi un factor important atunci cand vine vorba de inselat. Daca relatie a intrat in rutina si entuziasmul de la inceput a disparut cu totul, atunci femeile vor fi tentate sa caute imprevizibilul in bratele altui barbat.O aventura poate sa readuca sentimentul de dragoste intr-o relatie, daca femeia considera ca ceea ce are este mai bun decat ceea ce ar putea avea, insa poate deasemenea sa distruga atat relatia initiala cat si sansele de a transforma aventura intr-o relatie de lunga durata.

Multe femei insala pentru ca sunt plictisite de monotonia relatiei in care sunt implicate si vor sa aduca ceva nou, incitant, in viata lor.

Lipsa respectului de sine reprezinta, de asemenea, un factor care poate determina o femeie sa insele. Ele se pot simti neglijate, pot avea impresia ca nu sunt apreciate destul de catre partener. Astfel, ele simt nevoia de a se simti atractive si dorite, pentru a avea un anumit sentiment de siguranta.

Femeile care au o parere foarte buna despre ele vor insela in mai putine cazuri; cele care nu sunt foarte sigure pe ele au sanse mai mari de a calca stramb.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Plantele medicinale folosite cu pricepere pot fi un real beneficiu pentru sanatatea noastra
  • person

    "pentru a-ti crea o cariera trebuie sa sacrifici ceva,prin legea compensatiei."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Shine Bleumarin
Shop Ele.rochevron_right