De ce inselam?

De ce inselam?
  calendar_month        
Atat de complicata si controversata problema asta a inselatului. Pana la urma de ce o facem? De ce trebuie sa se ajunga la inselat? De cele mai multe ori, actul in sine este un semnal de alarma tras in clipa in care ceva nu mai merge. Si atunci, de ce mai ramanem in relatie? Nu ar fi mai simplu sa renuntam din start si sa ne vedem de drum? Sa ne culcam cu cine vrem, cand vrem, fara a se mai numi infidelitate. Chiar asa, de ce suntem infideli cand avem posibilitatea sa nu fim?

O infidela cautand motivele propriei infidelitati… Un infidel incercand sa afle de ce iubita l-a inselat… oricati oameni ai intreba parerile vor fi intotdeauna diferite. Si eu totusi m-am incapatanat s-o fac.

Emilia:
Daca iubim cu adevarat nu vom insela. Atunci cand voi insela voi sti ca nu-l mai iubesc.

Adi:
Este in natura omului de a vrea tot timpul altceva. Cu fiecare nevoie satisfacuta se creaza una noua. Si in clipa in care avem iubire, si sex, si o relatie stabila… se intampla sa mai vrem si altceva. E normal.Carmen:
Inselam pentru ca suntem oameni si pentru ca e imposibil sa nu simti uneori ca nu mai poti duce povara bagajului de plictiseala, curiozitate, dorinta de ceva nou. Cu toate astea, daca iubesti cu adevarat, dar simti nevoia sa fugi din cand in cand, e clar ca e ceva in neregula, chiar daca ti-e greu sa admiti.

Raluca:
Eu sunt casatorita de doi ani dar nu sunt in stare sa-mi insel sotul. Cand iubesti cu adevarat o persoana, clar nu o inseli. Dar parerile sunt impartite.

Andrei:
Numai atunci cand iubesti nu inseli. Cand iti inseli partenera inseamna ca nu o iubesti. De aceea inseli aproape cu orice ocazie, pentru ca nu ai o bariera care sa te opreasca.

Dana:
Sunt mai multe motive pentru care o persoana poate sa insele: fie nu isi mai iubeste partenerul, fie isi doreste ceva nou, putina adrenalina. Sunt persoane care spun ca a insela nu are legatura cu iubirea, si sunt altele care nu concep asa ceva. Totusi, prefer sa fiu idealista si sa spun ca atunci cand iubesti, nu mai ai nevoie de altceva, din alta parte.

Cristi:
Atat barbatii cat si femeile inseala pana la urma din acelasi motiv - pentru ca au ocazia. Mai ales cand simpla prezenta la locul si momentul potrivit poate fi suficienta pentru a obtine o partida de sex grozava.

Codrin:
Cateodata inseli pentru a-ti da seama exact cat de mult iubesti persoana de acasa, sa iti aduci aminte de dragostea dintre voi, sa-ti dai seama ce mult ai de pierdut… sau pur si simplu din prostie.

Iulia:
E o intrebare la care eu una nu am raspuns. Pur si simplu o fac. Si am facut-o ori de cate ori am avut ocazia, pana l-am intalnit pe actualul. Cu el am ajuns la minunatul record de un an si jumatate. Ce o fi pe viitor… om vedea.

Tiberiu:
Ceea ce am realizat eu: femeile iarta de multe ori greselile barbatilor, dar acestia rareori iarta femeia. Inselam de plictiseala, din cauza monotoniei, sau pentru simplul fapt ca putem. Si din experienta mea… femeile sunt atrase de cuceritori. Deci la un anumit punct inselam pentru ca ele sa ne considere barbati, sa fim mai buni in ochii lor.

Mda, cam misogina ultima remarca… Este o scuza destul de buna pentru barbati, totusi, nu? Dar nu numai barbatii inseala, ci si noi o facem, desi multe dintre noi inca suntem educate cu povesti cu printi si zane. Din pacare, in societatea de azi, oamenii rareori mai traiesc fericiti pana la adanci batraneti.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Super ofertele La Redoute
  • person

    "transport gratuit + cadou + reduceri de 80 %"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right