De ce ne plac rebelii?

De ce ne plac rebelii?
  calendar_month        
Sala de cinema. Intuneric. EL coboara de pe motocicleta. Isi scutura pletele slow motion si toate femeile din sala suspina.

El poate fi oricine: Brad Pitt, Colin Farrell, Beckam sau vecinul tau de palier plin de piercinguri care iese in short sa duca gunoiul.

Trebuie sa recunoastem, tuturor ne plac rebelii. Dar de ce? Nu cred ca ii iubim pentru ca se scarpina pe burta in cele mai nepotrivite momente, ca nu se sfiesc sa spuna glume fara perdea in gura mare sau pentru tatuajul cu "I love my mother". Atunci ce ne atrage asa de tare la ei?

Am facut un studiu printre prietenele si colegele mele si iata ce raspunsuri am primit:

Pentru ca ne fac sa plangem!

Hmm, ciudat raspuns. Poate ca, in ciuda aparentelor de femei puternice, in adancul nostru suntem niste sensibile care abia asteapta sa fie consolate cand printul nostru pe motor negru si-a luat talpasita si a fugit dupa alta... sensibila.

Pentru ca stiu sa traiasca momentul

Cu ei nu te vei plictisi niciodata, decat poate de actiune. Fie ca escaladeaza vreun perete abrupt prin Fagaras sau se gandesc in ultimul moment sa plece maine la Sziget la festival (si chiar pleaca) ei sunt cei care ne condimenteaza vietile de fete cuminti si ne conving sa ne traim viata.

Pentru ca sunt dezinhibati

Cu el nu iti va fi frica niciodata sa bei un pahar in plus, gandindu-te ce va zice. Vei gasi intotdeauna niste maini puternice care sa te duca acasa sau, dupa caz, sa iti toarne un pahar de... zeama de varza pentru mahmureala.

Pentru ca sunt (sau cel putin par) buni la pat

Cum e posibil ca un baiat atat de bine lucrat la sala sa nu se priceapa la capitolul asta?

Pentru ca look-ul de intelectual rasat e demodatCu asta nu sunt de acord, dar daca asa mi s-a raspuns... Cu un intelectual trebuie sa fii mereu pe faza, sa gasesti subiecte interesante de conversatie, sa te mentii la inaltime si sa te duci la coafor cel putin o data pe saptamana.

Desigur, freza rebelului o va eclipsa oricum pe a ta, asa ca de ce sa te mai ostenesti?

Pentru ca au un genotip de invidiat

Cine nu si-ar dori sa faca un copil cu un asemenea exemplar? Privire puternica, hotarata, mereu pus pe fapte mari si cu sanse reale sa ajunga un... lider de banda. Asa ca de ce sa nu-i faci viata amara si sa-i pui botnita?

In concluzie, rebelii fac parte din vietile noastre. Fie ca "posedam" unul sau cochetam cu ideea, depinde de noi sa-l domesticim si sa-l transformam in familist convins. Sau, sa ramanem rebele alaturi de el, daca asta ne dorim.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cica astenie... ha!
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right