De ce nu se pot hotari barbatii?

De ce nu se pot hotari barbatii?
  calendar_month        
Daca nu ati auzit de mitul conform caruia un barbat ia foarte greu o decizie, cu siguranta ati intalnit in carne si oase persoane care intruchipeaza foarte bine aceasta afirmatie.

Ce ii impiedica sa ia o decizie si s-o duca la final? Ce ii sperie? Ce se ascunde in spatele unui barbat nehotarat?

In prima faza, unul din motivele care ii fac sa dea inapoi de la a-si asuma responsabilitatea este frica de esec. Frica de a fi inchisi intr-o relatie din care nu mai pot iesi, nesiguranta ca ei insisi pot construi o relatie de durata ii sperie.

Neincrederea in propriile puteri este un alt factor al nehotararii, "cum sa am grija de cineva cand nici de mine insumi nu pot avea grija?"

Daca vedeti vreodata un barbat care militeaza cu hotarare pentru faptul ca el are nevoie de libertate si ca el nu are nevoie sa se casatoreasca pentru a investi intr-o relatie, atunci sa stiti ca teama de a nu-si mai schimba vreodata relatia i s-a strecurat in suflet.

Un alt motiv al acestor ezitari sunt de multe ori insistentele partenerei sau glumele altora pe seama lui. O partenera nelinistita, cu ochii in fiecare zi pe buzunarul lui pentru a vedea forma cutiutei cu inelul pretios, o partenera care ii sugereaza filme siropoase si ii da ca exemplu prietenii ei de familie casatoriti si fericiti.
59151.jpg


Orice barbat, are timpul lui de decizie. Si hotararile pot veni uneori peste noapte, cu multa usurinta, dar o vor face daca li se va acorda libertatea de gandire, daca nu vor fi constransi de alti factori.

Ce trebuie sa faca o femeie in timpul cand ei se hotarasc?

Sa-si vada de treaba. E simplu. Sa traiasca in continuare ca si cum nu ar depinde de decizia lui X, sa se bucure de viata si sa il trateze cu respect.

O alta regula foarte importanta este sa nu ii bata apropo-uri de acest gen, nu va face decat sa isi puna singura bete in roate.

Barbatilor le place sa li se zambeasca si in aceasta perioada, sa fie tratati frumos dar mai mult decat atat sa nu aiba de-a face cu o femeie dornica sa se marite cu orice pret.

Strategia sta in mana femeilor, depinde cum acestea o folosesc pentru interesul propriu.

Recomandari