De ce parasesc barbatii

De ce parasesc barbatii
  calendar_month        
Barbatii parasesc atunci cand au impresia ca ceva trebuie schimbat. De multe ori nici ei nu stiu prea bine ce, dar nevoia de "altfel" le este evidenta. Fara, aparent, nici un motiv, ei isi iau lumea in cap si cauta fericirea in alta parte. Dar ce-i face pe barbati sa fie atat de imprevizibili?

Atat timp cat un barbat stie ca poate face un lucru, mai mult ca sigur nu-l va face. Cat timp stie ca poate sa iasa cu prietenii cand vrea, ca poate sa flirteze cu o colega de serviciu, lucrurile astea nu-l vor atrage. Cand ele devin insa tabu, situatia se schimba. In momentul in care libertatea lor e pusa sub semnul intrebarii, cei mai multi vor da inapoi. Nu pentru ca ar fi lucruri atat de importante, ci pentru ca restrictiile ii deranjeaza. Barbatii nu parasesc pentru ceva mai bun, ei parasesc pentru ceva diferit.

Un barbat se indeparteaza si daca jocul nu mai are miza; daca nu reusesti sa ii oferi o provocare din cand in cand, daca intotdeauna esti disponibila pentru el, isi strange lucrurile (uneori uita sa te si anunte) si pleaca. Unii se plictisesc mai repede, altii mai tarziu. Dar cei mai multi se plictisesc.Toti barbatii au probleme in a rezista tentatiilor. Nu e vorba neaparat de blonda de la etaj, poate fi orice ispita care ii iese in cale. Si nu se pune problema ca ar fi vina lui, atat timp cat el nu a cautat sa insele asteptarile tale. Dar, daca s-a nimerit sa ii iasa ceva in drum…


Un alt motiv e lipsa de afectiune fata de un barbat. El are nevoie sa i se aminteasca, in mod constant, ca e cea mai importanta persoana din viata ta, ca nu ai ochi pentru altul si ca el este prioritatea ta numarul unu. Cand are impresia ca lucrurile nu stau asa, trece imediat in defensiva si se gandeste ca poate relatia voastra nu reprezinta solutia cea mai buna pentru el.

Sexul nu e una din cauzele principale pentru care un barbat schimba partenerele. Doar o incompatibilitate evidenta il poate face sa o ia la fuga, iar o problema de genul asta se vede inca de la inceput. Problema importanta e inovatia, deci trebuie doar sa ai grija ca actul sexual sa nu devina o simpla rutina.

Un alt lucru destul de important e modul in care incepi o relatie. Nu e bine sa te arunci cu picioarele inainte - incearca sa faci diferenta intre a fi fascinata de un barbat si a fi indragostita de el. Mai mult ca sigur, partenerul tau nu te va ajuta. Pasiunea e un ingredient care trebuie consumat incet, nu luat cu totul de la inceput.

Barbatii parasesc, de cele mai multe ori, pentru ca nu reusesc sa vada imaginea de ansamblu, nu reusesc sa puna in balanta ce au si ce ar putea sa aiba. Ei se lasa dusi de val si prefera sa schimbe partenera doar de dragul de a experimenta ceva nou. Ei sunt imprevizibili pentru ca pot trece usor de la o stare la alta, dar daca astazi sunt indragostiti de tine, numai tu poti sa-i faci sa fie si maine.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

scurgeri de materie
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right