Decodeaza visele erotice

Decodeaza visele erotice
  calendar_month        
Visele erotice foarte realiste devin adesea sursa unor intrebari care nu au insa un raspuns evident. Afla cum poti decoda visele erotice pentru a descoperi mesajul din spatele lor.

Interpretarea simplista de tipul "Am visat ca am facut sex cu el, deci ma atrage chiar daca nu mi-am dat seama pana acum" a fost respinsa de psihologi, care propun un mod de decodare mai complex, care te poate ajuta sa descoperi adevaratele semnificatii ale viselor tale.Afla ce inseamna, de fapt, visele erotice si cum isi gasesc ele explicatia in dorintele si nevoile tale.

Sex cu fostul

Visele erotice in care fostul iubit te duce pe culmile placerii, in timp ce tu dormi alaturi de actualul iubit, pot crea sentimente confuze. Prima reactie ar fi sa crezi ca visul este modul in care subconstientul tau iti arata ca il vrei inapoi.

Specialistii spun insa ca fostul iubit apare in vise erotice atunci cand relatia actuala intra in rutina. Fostul iubit semnifica nevoia de a reaprinde flacara pasiunii si trebuie sa iei masuri pentru a elimina rutina, mai ales cea sexuala, din relatia ta actuala.

Sex cu o alta femeie

Cand sunt deosebit de realiste, visele erotice cu o alta femeie te pot tulbura si pot pune din nou intrebari al caror raspuns credeai ca il stii deja.

Psihologii nu cred insa ca un vis erotic cu o alta femeie este un motiv de a-ti pune intrebari cu privire la sexualitatea ta . Acestea semnifica, de obicei, mandria cu privire la un atribut feminin propriu. Aceste vise pot aparea si in timpul sarcinii, ca reactie la productia ridicata de hormoni.

Aparitia unei femei in visul tau erotic nu semnifica de obicei o atractie sexuala, este doar o manifestare a psihicului tau cu privire la evenimente recente cu impact puternic asupra ta.

Sex cu seful

Nici visele erotice cu seful nu exprima o dorinta sau atractie sexuala ascunsa. Daca in general seful ti-e indiferent din punct de vedere sexual sau nu te atrage deloc, visul nu arata aparitia unei atractii noi.

Visele sexuale cu un superior sau cu o persoana cu autoritate si putere asupra ta indica de fapt dorinta ta de a avea mai multa autoritate si control asupra propriei vieti.

Cand persoana din vis este un coleg de serviciu, cu care nu ti-ai dori niciodata o relatie sexuala, subconstientul tau isi manifesta dorinta de a poseda o calitate pe care o admiri sau o invidiezi la persoana in cauza.

Sex cu sotul unei prietene

Cand esti treaza nu te-ai gandi niciodata la asa ceva, insa in visele tale erotice isi poate face si aparitia un sot al unei prietene bune.

De cele mai multe ori, aceste vise semnifica o lipsa in relatia ta sau insasi lipsa unui partener. In functie de gesturile barbatului din vis, poti analiza daca anumite elemente pe care ti le doresti lipsesc din relatia ta reala si poti face demersuri pentru a le obtine.

Sex cu un strain

Visele erotice in care faci sex cu un barbat pe care tocmai l-ai intalnit nu sunt o indicatie ca iti doresti sa faci sex cu straini. Atunci cand barbatul care te cucereste in vise este Brad Pitt, nu este nevoie de nicio explicatie complexa, insa daca strainul din vis este complet necunoscut, exista o alta interpretare.

In vise, strainii semnifica alte fatete ale tale. Atunci cand faci sex cu ei, te lauzi de fapt pentru lucrurile cu care te mandresti in viata ta. Analizeaza modul in care te recunosti in barbatul din visul erotic a doua zi si descopera lucruri noi despre tine.
Autor: Elena Radulescu

Sursa: foto: Diabeticlive.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

TU si Celine Dion
  • person

    "in viata iubesti cu adevarat o singura data...restul sunt doar forme ale iubirii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right