Despartirea pe Facebook - top 5 greseli

Despartirea pe Facebook - top 5 greseli
  calendar_month        
Despartirea nu-i usoara, mai ales in zilele noastre, cand Facebook si Twitter sunt mereu la curent cu ultimele vesti. Daca tocmai te-ai despartit de iubitul tau, evita urmatoarele greseli pe site-urile de socializare!

Ramai conectata cu fostul pe Facebook si Twitter

Da, retelele sociale ne-au usurat mentinerea contactului cu prietenii si familia, insa ne-au si ingreunat procesul de vindecare a unei inimi frante. Daca pe vremuri riscam sa fim prinse cand dadeam tarcoale casei fostului sau cand il sunam la telefon si inchideam la auzul vocii sale, astazi putem conversa fara griji la ora 3 dimineata pe Facebook , in timp ce suntem imbracate in pijamale. Daca te surprinzi spionandu-i pagina sociala sau ii tii socoteala cu cine vorbeste, e cazul sa-l stergi din lista de prieteni, pentru ca astfel nu te vei vindeca niciodata.

Vorbesti despre despartirea voastra pe Facebook sau Twitter

Bine, sa spunem ca l-ai sters din lista de prieteni. Acum esti in faza de post-despartire, caracterizata prin ura si furie, in care il vorbesti de rau pe fostul tau iubit oricui are rabdare sa asculte/ citeasca. Problema e ca vorbele spuse acum la manie te vor bantui toata viata, iar daca acum nu te deranjeaza, in curand te vor ajunge din urma. Peste un timp vei avea un nou iubit, relatia va merge foarte bine, iar apoi el iti va descoperi comentariile despre fostul, va crede ca esti o psihopata si te va sterge din lista lui de prieteni! Chiar vrei sa-ti castigi reputatia de nebuna care isi huleste fostii iubiti pe net?

Te astepti ca prietenii tai de pe Facebook sa-ti dea dreptate

Probabil ca ai sute sau chiar mii de prieteni pe internet, dar sa fim intelesi: amicii cibernetici nu sunt acelasi lucru ca amicii reali. Nu le cere sa-ti dea dreptate in fosta ta relatie, ei sunt prieteni falsi carora nu le pasa de tine.

Te razbuni online

Ce obtinem daca avem impreuna o femeie furioasa si un acces la internet 24 ore din 24? Nu se stie ce poate sa iasa din aceasta combinatie! Inainte sa-i trimiti fostului iubit un virus care sa-i patrunda in calculator si sa-i stearga tot sau sa-i contacteze seful pe Mess si sa-l faca in toate felurile, opreste-te! Indeparteaza-te de tastatura si aminteste-ti ca gustul razbunarii este dulce, insa alaturi de aceasta exista si consecinte serioase. Nu merita!

Uiti sa-ti schimbi parolele

Dupa o despartire e esential sa-ti schimbi toate parolele ca masura de precautie. Nu vrei ca vreun fost iubit nervos sa-ti sparga e-mailul sau sa intre in sistemul tau de online banking.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

....................................................
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Geanta neagra Gameka
Shop Ele.rochevron_right