Despre dorinte sexuale

Despre dorinte sexuale
  calendar_month        
Uneori te viziteaza pofta de a simti un corp cald alaturi de tine, de a avea fiecare fibra a corpului tensionata si doritoare de a primi. Ce sa faci sa ii dai curs ? sa te impotrivesti ? Mai degraba nu te-ai impotrivi. Sunt atat de multe argumente pentru.

1. Sexul este natural
Adica sa faci sex este normal, la fel ca si cum ai manca. Este o functie importanta a corpului nostru si daca iti refuzi asta este ca si cum te-ai mutila. O fi adevarat, tinand cont de faptul ca mama natura ne bombardeaza cu tot felul de fantezii, ne infierbanta sangele si ne face sa ne dorim o noapte cat mai salbatica. Dar totodata exista si expresia pofta vine mancand. Daca o perioada mai lunga iti refuzi o astfel de aventura a simturilor incet, incet viziunile incep sa devina fade si tendinta de a face orice pentru a obtine o mica partida dispare. Si asa lunile trec si ajungi la o perioada de abstinenta pe care inainte, in perioada ta de glorie, nu ai fi crezut-o posibila.

2. Sexul este bun pentru sanatate
Nu se stie foarte clar in ce sens, dar suna bine - avem aprobare de la medic. Ceva legat de substantele chimice din corpul nostru care ne ghideaza fara sa stim ceea ce dorim si, prin urmare, ceea ce facem. Din acest punct de vedere se pare ca diferim de barbati. In timp ce la ei nivelul testosteronului, hormonii care creaza dorinte sexuale, este mai ridicat la varsta de 20 de ani, la femei atinge nivelul maxim in jurul varstei de 30 de ani.

3. Sexul iti da pofta de viata
Spun gurile rele ca fara sex ajungi sa fii o scorpie. De cate ori nu am auzit despre persoane putin insuportabile ca nu le-ar strica daca din cand in cand si-ar descarca energiile negative? E adevarat, o noapte reusita te poate face, daca nu mai intelegatoare, cel putin mai nepasatoare. Ce sens mai are sa te enervezi, sa te consumi pentru lucruri totusi atat de putin importante? Mai bine stai cu ochii in calculator si in timp ce te prefaci ca scrii un email foarte serios si important visezi cu ochii deschisi la noaptea care va urma.

4. Sexul este o metofa eficienta de a slabi
Chiar nu stiu cat poate fi de adevarata aceasta afirmatie. Din cate am observat eu, toata lumea care are parte de cat sex este posibil, combinat cu un sentiment profund de indragostire se ingrasa! Ce sa-i faci? Binele iti da pofta de mancare. Ca sa nu mai vorbim de cinele prelungite, de foamea pe care o simti dupa cateva ore de efort si de placerea de a lua micul dejun alaturi de persoana iubita. Gluma cu mireasa expandata nu este chiar asa un neadevar. Noroc ca starea de beatitudine nu tine foarte mult, altfel am fi cu totii niste obezi.

Recomandari