Dezvaluie gheisa din tine!

Dezvaluie gheisa din tine!
  calendar_month        
Nu trebuie sa mergi pana in Tara Soarelui Rasare pentru a lua lectii de amor! Indrazneste sa adopti ritualurile gheiselor pentru a-l pune pe jar! Descopera practicile nipone care au puterea sa-i puna simturile in alerta!

Pentru informatia ta: gheisa nu este o femeie cu moravuri usoare, cum multi cred. Ea este insa un gardian al mostenirii culturale erotice, o experta in arta energiei sexuale. Inainte de a-si conduce amantul pe culmile orgasmului, ea stie sa-i bucure spiritul. Urmeaza ghidul urmator pentru a trezi gheisa din tine!

Creeaza o ambianta rafinata

Rafinamentul este ceva absolut necesar pentru erotismul japonez. Pentru a-ti aduce amantul intr-o ambianta tensionata, trebuie sa creezi un decor placut. Ce trebuie sa faci mai exact? Sa-i trezesti toate simturile amantului tau! Cum faci asta? Aprinde lumanari parfumate, arde betisoare condimentate (cu ghimbir, scortisoara), imprastie buchete de flori albe, simbol al feminitatii. Pune o muzica ambientala, sa se auda Shamisen, instrumentul fetis al gheiselor.

Fa tranzitia de afara spre interior

Japonezilor le plac ritualurile. Fa si tu tranzitia exterior-interior si propune-i pentru inceput un ritual de spalare a picioarelor. Asaza-l confortabil si pune-te in genunchi in fata lui, ia-i picioarele in maini si fa-i un masaj sau o baie a picioarelor in deplina tandrete si voluptate. Va aprecia acest ritual asiatic!

Mizeaza pe preludiu

Dorinta creste cand flirtul se prelungeste. Secretul: invata sa stapanesti arta preludiului. O gheisa stie sa dezmierde mai intai spiritul amantului sau. Ofera-i pentru inceput un ceai din flori de cires, cu o aroma extrem de senzuala si rafinata. Va fi surprins si nu va putea decat sa anticipeze cele ce vor urma.

Gadila-i urechile

Gheisele sunt experte in cuvinte de amor. Lanseaza-te intr-un discurs amoros purtator al unei promisiuni toride. Recita-i cateva poezii nipone erotice, in timp ce stati lungiti pe cateva perne. In timp, erotismul creste, trebuie sa devii impudica.

Bucura-i privirea

Iubitoare de arta si de frumusete, gheisa stie cum sa-i bucure privirea amantului sau. Pune pe peretii camerei in care va avea loc noaptea de dragoste picturi erotice, specific japoneze.

Vrajeste-l cu tehnicile tale amoroase!

Nu te grabi! In Asia, barbatul este partenerul activ, iar femeia este pasiva. Ea trebuie sa fie tandra si atenta, cat mai intima si mai senzuala. Pentru inceput, pastreaza pe tine rochia. O gheisa nu e niciodata complet goala! Apoi, opteaza pentru pozitii clasice, ce permit relationarea si manifestarea actelor de tandrete intre cei doi amanti. Poti rupe rutina cu variatiuni ale pozitiilor clasice .

Recomandari