Dictionar explicativ al barbatilor

Dictionar explicativ al barbatilor
  calendar_month        
De-a lungul anilor ai avut parte de multe experiente, bune si rele, si ai incercat sa-i intelegi pe barbati. Pe parcurs ai inceput sa realizezi ca de obicei barbatii nu stiu ce vor sau de ce au nevoie de la o femeie. Spun un lucru si fac total altceva. Trimit mesaje amestecate ce nu fac decat sa te zapaceasca.

De aceea, am initiat un mic dictionar explicativ al barbatilor. Poate asa vei reusi sa-i intelegi pe barbati.

Barbatii au nevoie de o femeie intelegatoare

Majoritatea barbatilor nu stiu ce le trebuie. Asa ca este important sa ajuti barbatul de langa tine sa-si identifice nevoile. Un barbat de obicei greseste de 3 ori intr-o relatie. Unii poate de mai multe ori si unii mai putin. Trebuie doar sa stii ca greseste. Fara dar si poate.

Intrebarea care se pune este "Cum vei trece peste asta?" Un barbat are nevoie de o femeie care sa inteleaga de ce el a gresit pentru a intelege de ce a facut asta si sa n-o mai repete.

Barbatii au nevoie de o femeie rabdatoare

Tot calcatul asta stramb are nevoie de rabdarea ta. Majoritatea barbatilor sunt de obicei foarte inceti in ceea ce priveste adaptarea. Multi barbati au tendinta sa fie lenesi, incapatanati si tari de cap.

Barbatii au nevoie de spatiu

Orice femeie stie acest lucru. Totusi, atunci cand esti indragostita, este greu sa-i oferi spatiu. Vrei sa petreci cat mai mult timp posibil cu el. Cand nu este prin preajma, te simti singura. Daca ii vei explica acest lucru, va intelege, dar tot va vrea sa petreaca timp fara tine. Pentru a rezolva aceasta problema, stabileste zilele in care fiecare petrece timp fara celalalt. Apoi zilele cand petreceti timpul impreuna.

Barbatii au nevoie de prietenii lorEste important sa intelegi ca prietenii lui sunt acolo inaintea ta si ca probabil vor fi acolo si dupa ce tu pleci. La programul cu zilele pentru fiecare, include si zilele cu prietenii fiecaruia in parte. Este bine sa identifici cat timp vrea partenerul sa petreaca cu prietenii lui. O alta problema ar fi daca are ca si prieteni o femeie. Mai ales daca isi petrece timpul liber cu ea.

Barbatii au nevoie de o femeie care sa le stea alaturi

Stai alaturi de partenerul tau in atingerea telurilor sale. Chiar daca greseste. De aceea, e bine sa ai cam aceleasi teluri ca si el. Cel mai important este sa ai pe cineva cu care poti lucra ca sa dobanditi telurile comune. Distractia nu este neaparat atunci cand iti atingi telul, ci drumul impreuna pana acolo.

Barbatii au nevoie de o femeie care are incredere in ei

Daca ai avut parte de multe relatii nereusite, acesta va fi un lucru greu de facut. Dar trebuie sa ai incredere in el. Chiar daca mai greseste. Doar din greseli va invata. Daca nu poti avea incredere in el, mai bine lasa-l si nu-l trage inapoi.

Recomandari