Dragostea, bat-o vina

Dragostea, bat-o vina
  calendar_month        
Cred ca toate la un moment dat sau altul, am crezut in Fat-frumos pe cal alb si bla, bla, bla. Cred ca vine din copilarie, de la jocurile cu papusi sau probabil de la povestile aberante sau cine stie, chiar de la bunica, care ne mintea atat de frumos.

Cred ca pana la urma societatea e de vina pentru toate asteptarile astea ale fetelor. Sau mai bine trebuie sa ne maturizam naibii o data si sa nu mai asteptam imposibilul.

Fat Frumos nu exista

Deci Fat-frumos pe cal alb nu exista. Sa fie clar. Nu-l mai astepta caci vei avea de suferit. De fapt, am descoperit de curand si cred din ce in mai mult ca de fapt nici dragoste nu exista. Asta daca a existat vreodata. Ma rog, sa pornim de la premisa ca dragostea a existat. Eh, uite, in zilele noastre ea a disparut. Ca prin minune. Prinsi in toate treburile astea zilnice, nici macar nu am observat.

Cand eram mititica, imi imaginasem viata mea total altfel. Sa ne facem intelesi, asta nu inseamna ca sunt nemultumita de viata mea. Numai ca am descoperit ca nu era asa cum credeam eu.

Am sperat intr-o dragoste frumoasa, care sa dureze daca se poate, toata viata. Vai, ce ameteala in capul meu. Nimic mai neadevarat. De dragoste am avut parte, singura chestie e ca nu a durat. Nu ma plang, bine macar ca am avut parte de niste povesti tari pe care sa le povestesc nepotilor si nepoatelor si astfel sa le bag si eu gargauni in cap. Ntz, ntz, ntz.Mai nou, anul trecut respectiv, a aparut in viata mea, o naluca nauca, cum imi place mie sa-i spun. Da, naluca, caci asta e. Acum e, acum nu e. De fapt, cred ca de asta imi si place. A fost intr-un fel pana la un moment dat, cand, spre rusinea mea, m-am cam plictisit. Si atunci s-a intamplat o chestie. A aparut, tot in viata mea, altcineva. Nu e nici pe departe ca naluca mea nauca, dar cum naluca nu e ubicuu, m-am multumit cu ceea ce a avut de oferit noua achizitie.

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit. Eu fost am corecta. Noii achizitii i-am spus de naluca mea nauca, dar se pare ca nu a fost foarte interesat de asta. Ce sa mai incolo si incoace, imi place si mie noua achizitie... ramane de vazut ce se va intampla.

Mai ciudat este, ca de cand cu toata tevatura asta, ii vorbesc altfel nalucii, si spre mirarea mea, naluca a inceput sa piarda teren si sa vorbeasca altfel... deh, e tare sa ai si planul B.

Totul e o loterie

Nu mi-am dorit asta, ci pur si simplu m-am trezit aici. Ca un facut. Mai rau e ca acum nu cred ca mai exista dragoste. Totul este o loterie. De fapt si de drept. Totul tine de omul potrivit la locul potrivit. Atata tot. Si un pic de noroc. Si clar, tine foarte mult de atitudine.

M-a suparat naluca mea. Si nu ma asteptam. Si inima m-a durut fizic vreo cateva ore. D-aia e bine ca nu mai exista dragoste. De la o varsta, e tot mai greu sa te arunci in bratele ei asa cum faceai inainte. E totul mai greu, intamplari mai multe, mai multa paranoia. Si ti-e frica. Nu mai vrei durerea aia palpabila in inima. Fara doar si poate.

De ce nu putem sa traim pur si simplu fara dragoste? De ce trebuie sa existe ea ca sa ne faca sa ce?

Deci dragostea, bat-o vina, e parte integranta in viata mea. Sau asa zic ei si faptele lor. Dar eu nu mai simt nimic. E gol. Poate e mai bine asa. Sa-mi fie oare frica sa mai simt ceva? Sau de fapt simt si nu vreau sa recunosc? Asa de mincinoasa sa fiu cu mine insami? Mai sa fie...

Cateodata as vrea sa bat din palme si sa fac in asa fel incat naluca sa dispara cu totul. Hm, nici nu mai stiu de fapt ce vreau. Mi-a cam mancat sufletul dragostea asta.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right