Eros Show 2011 - 11-15 Mai, Sala Polivalenta

Eros Show 2011 - 11-15 Mai, Sala Polivalenta
  calendar_month        
Sunteti prinsi intre Valentine's Day, Dragobete si 8 Martie?

Pentru a va face viata mai usoara, avem placerea sa va anuntam lansarea celei de-a opta editii a Eros Show, ce va avea loc intre 11-15 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti.

EROS SHOW va reuni oferta furnizorilor de produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului, cosmetice, elemente ce confera placere si confort actului sexual, articole vestimentare specifice si lenjerie intima, bijuterii, cadouri traznite, ateliere de tatuaj, activitati educationale, pictura pe corp, tatuaje si piercing, precum si case de productie de gen, artisti si distribuitori de materiale educativ - sexuale, cabinete de planificare familiala, publicatii de specialitate.

Programele vor fi de tip eveniment in eveniment, organizatorii oferind in cadrul manifestarii posibilitatea lansarilor de produse, show - uri de gen, prezentari de lenjerie, vizionari de materiale educativ - sexuale, emisiuni radio si TV in cadrul expozitiei.

In cifre Eros Show va insemna mai mult de 1200 mp, peste 30 de expozanti, 2 baruri, 8 staruri XXX, 10 animatoare, zilnic peste 6 ore de spectacol (show-uri de gen, prezentari de lenjerie, sesiuni de autografe) precum si lansari de produse.

Ne dorim ca cea de-a 8-a editie sa fie una cu adevarat speciala. In incercarea de a va oferi show-uri de exceptie, vom avea ca sponsor oficial pentru a doua oara una dintre cele mai mari comunitati de webcam si video chat pentru adulti din lume - MyFreeCams.com. Pentru informatii suplimentare despre MyFreeCams.com va invitam sa accesati www.myfreecams.ro.

Recomandari