Eros Show - industria erotica din Italia

Eros Show - industria erotica din Italia
  calendar_month        
Premium Expo, organizator al celor sase editii ale targului erotic EROS SHOW, are deosebita placere de a va invita la cea de-a VII-a editie a evenimentului EROS SHOW, ce se va desfasura in perioada 5 - 9 Mai 2010 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Eros Show 2010 va reuni oferta furnizorilor de produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului, cosmetice, elemente ce confera placere si confort actului sexual, articole vestimentare specifice si lenjerie intima, bijuterii, cadouri traznite, ateliere de tatuaj, activitati educationale, pictura pe corp, tatuaje si piercing, case de productie de gen, studiouri webcam, artisti si distribuitori de materiale educativ - sexuale, cabinete de planning, publicatii de specialitate.
Credit foto: George Olteanu

Invitati:

Greta Martini este una din vedetele industriei erotice din Italia. A inceput ca fotomodel, animatoare in show-uri erotice si s-a remarcat cu prezente in show-uri TV de succes in Italia, precum "Ciao Darwin" de la Canale 5. A debutat in industria filmelor pentru adulti cu pelicula "Voglio Diventare Una Pink`O Girl!" din 2008 pentru care a primit premiul pentru debut ELine Award la Venus Berlin 2008.

Confirmarea talentului ei a venit odata cu pelicula "The G.M. Affaire" realizata de regizorul Denis Marti tot in 2008. Filmografia tinerei actrite mai cuprinde filmele "Greta inarrestebile furia!" (2009), "Orgasmo Infinito" (2009) si "Maliziose" (2009). Greta Martini este una din cele mai apreciate vedete ale show-urilor erotice din Italia cu prezente constante la Bresciasex, Torinosex si Bergamosex.

Premii:

- Premiul pentru debut ELine Award la Venus Berlin 2008
- Premiul pentru cea mai buna actrita straina la Erotica International Erotic Show Praga 2008
- Premiul pentru cea mai buna actrita la MiSex Milano 2009

Celebra vedeta italiana, Sofia Gucci s-a nascut in Romania la Timisoara. La varsta de 10 ani s-a mutat cu familia in Italia unde si-a inceput cariera ca dansatoare in cluburi de noapte. In Noiembrie 2005 a intrat in industria filmelor pentru adulti cu filmul "Dirty Dance" realizat de Mario Sammarco. Si-a inceput cariera lucrand pentru FM Video iar in 2007 a semnat un contract de 2 ani cu casa de productie italiana ATV.

Premii:

- Premiul pentru cea mai buna actrita XXX la Salonul Erotic Venus Paris 2006
- Premiul pentru cea mai buna actrita straina la Eros Show Bucuresti 2009

In urma cererilor publicului, Sofia Gucci se reintoarce in Romania pentru o prezenta incendiara la editia a VII-a a Eros Show 2010.

Recomandari