Esti atrasa de barbatii cu trasaturi feminine?

Esti atrasa de barbatii cu trasaturi feminine?
  calendar_month        
Barbatii cu trasaturi feminine au mai mult succes la femei decat barbatii masculini , spune un nou studiu.

Majoritatea femeilor prefera barbatii cu trasaturi feminine ale fetei si cu ten inchis, spun cercetatorii de la universitatile New York si Princeton.

Insa studiul a gasit si ca barbatii isi doresc femei cu trasaturi cat mai feminine, buze carnoase si ochi mari.

Doua grupuri de barbati si femei au participat la acest studiu. Lor li s-au aratat sute de fete de sex opus, generate pe computer, pe care le-au notat. Fetele au fost manipulate pentru a arata fie mai masculine, fie mai feminine.

Modelul computerizat a testat 50 dimensiuni ale trasaturilor faciale, incluzand marimea nasului, grosimea buzelor si culoarea fetei.

Oamenii de stiinta au gasit ca majoritatea barbatilor isi doresc femei cu chip feminin, in timp ce femeile sunt atrase de barbatii cu trasaturi feminine ale fetei, dar si ten inchis.

Autorii studiului ce va fi publicat in revista Psychological Science au gasit si ca atractivitatea este mai complexa decat se credea pana acum.

Desi atat barbatii cat si femeile gasesc atragatoare fetele comune, cele mai comune fete nu sunt totusi considerate si cele mai atractive!

Psihologul Christopher Said, de la Universitatea New York, care a participat la realizarea studiului, a declarat: "Acest material ajuta la lamurirea problematicii atractivitatii fetelor cu trasaturi masculine."

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mai bine ma prefac decat sa raman singura
  • person

    "sursa ta de feminitate"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right