Exista prietenie intre barbati si femei?

Exista prietenie intre barbati si femei?
  calendar_month        
Exista prietenie intre barbati si femei ? De ce nu? Sigur ca exista, doar suntem toti oameni, nu? Si atunci de ce este atat de controversat si dezbatut acest subiect, aparent banal?

In principal depinde de un singur lucru - nivelul de atractie. Daca atractia exista, cel putin la unul din ei, nu prea mai putem vorbi de o simpla pretenie. Pentru ca, inevitabil, unul din ei isi va dori ceva mai mult.

Dar cine spune ca nu sunt si cazuri de prieteni intre care nivelul de atractie este 0?

Pentru multi, pare greu de crezut. Cum pot doua persoane, care se inteleg forte bine la nivel cerebral, care discuta atat de mult si petrec atat timp impreuna, sa nu simta ceva mai mult decat o simpla prietenie ? La un moment dat tot trebuie sa apara atractia, nu?

Nu neaparat.

Eu una am intalnit toate situatiile. Am avut prieteni care erau atrasi de mine, am un prieten fata de care m-am simtit atrasa la un moment dat, dar apoi exista si relatia lipsita de vreo tensiune sexuala sau atractie pe care o am cu cel mai bun prieten al meu.

Sigur, eu sunt doar un caz, si as putea fi doar exceptia care confirma regula. De aceea am tinut sa cer si o parere masculina, mai ales ca barbatii sunt cei mai fideli sustinatori ai conceptiei potrivit careia nu poate exista doar prietenie intre un barbat si o femeie.

Click pe imagine pentru a vedea ce anume am aflat…

Recomandari