Fanteziile sexuale ale femeilor

Fanteziile sexuale ale femeilor
  calendar_month        
Femeile au fantezii sexuale la fel de mult ca si barbatii, doar ca ele nu sunt la fel de mult cunoscute si discutate. Barbatii rareori isi inchipuie ca sunt priviti de catre necunoscute ca obiecte ale satisfacerii placerilor sexuale si rau fac. Sa facem o trecere in revista a catorva fantezii:

Pierderea controlului.
Acest tip de fantezie permite femeilor sa isi exprime dorintele sexuale fara sa fie responsabile pentru actele lor. Poate sa fie doar o senzatie, sau poate fi materializata prin legare, acceptarea violentei. Partea buna este ca daca nu detii controlul iti poti pastra inocenta chiar si facand cele mai nebunesti lucruri. Aceste fantezii le permit femeilor sa fie mai deschise si sa exploreze unele aspecte ale sexualitatii lor pe care in viata reala nu le pun in practica. Femeile deseori au fantezia ca sunt violate. Aceasta fantezie exprima o dorinta de a explora sexualitatea si nu o dorinta inconstienta de a fi violata.


Sex cu alte femei.
Nu este vorba propriu zis de lesbianism, intrucat nu este vorba despre o orientare sexuala, ci despre o fantezie de a face sex cu o alta femeie. Femeile sunt percepute de obicei ca fiind neagresive, dragute, romantice, ceea ce nu se intampla de obicei in cazul barbatilor. Chiar daca o femeie nu este atrasa propriu zis de o alta, ea poate fi atrasa de aceste calitati feminine. In plus, poate avea senzatia ca avand si partenerul aceeasi anatomie poate sa ii inteleaga mai bine nevoile sexuale. Intr-o anumita masura intimitatea fizica intre femei este acceptata social, cel putin atunci cand nu inseamna excluderea celuilalt sex.


Sex cu un strain.
Daca faci sex cu un strain pe care nu il vei mai vedea in viata ta te poti exprima fara sa iti fie frica ca vei fi etichetata. Daca partenerul tau sexual nu va mai aparea in viata ta nu trebuie sa iti faci probleme de ce se va intampla cand vei mai da de el in viitor. In plus, simti ca faci ceva nebunesc, o aventura de o noapte.


Sex cu fosti prieteni.
Daca a fost fabulos in trecut este posibil sa fie din nou, cel putin in mintea ta. Sa iti aduci aminte de o experienta sexuala neobisnuita sau speciala poate fi foarte incitant. Uneori este o fantezie despre ce ai fi putut face sau despre ce ai fi dorit sa se intample in acele situatii. Poate ca partenerul trecut a fost mai bun din punct de vedere sexual decat cel actual. Sa iti aduci aminte de clipele de nebunie din trecut poate sa dea o aroma mai tare experientelor monotone din prezent.


Sex cu amici.
Si femeile sunt vizuale. Ele pot sa fie incitate de modul in care arata cineva, femeie sau barbat. O femeie care intalneste pe cineva care i se pare atractiv sexual isi imagineaza cum ar fi daca ar face sex cu acea persoana. O astfel de fantezie reprezinta si un mod lipsit de probleme de a face sex cu mai multe persoane odata.

Femei stricate
Femeile stricate fac sex, si nu oricum, ci in cel mai salbatic mod cu putinta. Femeile care nu fac parte din aceasta categorie isi inchipuie ca pot fi si ele la fel de lipsite de prejudecati candva. Ele isi imagineaza ca sunt prostituate, dansatoare erotice, sau orice altceva care este definit in primul rand prin sexualitatea sa. O femeie poate avea, de exemplu, fantezia ca este imbracata provocator intr-o camera plina cu barbati incitati.

Atractiva din punct de vedere sexual.
Exista foarte putine femei care nu isi doresc sa fie atractive pentru cineva. In fanteziile lor poate fi o singura persoana sau toata lumea de la un concert. Ea se poate inchipui goala sau imbracata provocator. Felul in care se poarta poate fi o invitatie directa. Isi poate inchipui ca este cu oameni faimosi sau puternici.Sex romantic.
Femeile adesea isi imagineaza ca sunt seduse si furate pe cal sau orice echivalent modern al acestuia. Este posibil ca aceste fantezii sa nu cuprinda penetrare sau sex oral, dar ele contin totusi elemente care sunt incitante sexual. Exista carti care aduc milioane din vanzarea povestilor romantioase care sunt pline de scene sexuale, romantice. Aceste romane constituie pentru femei ceea ce este Playboy pentru barbati: o modalitate de a obtine stimulare sexuala. Fanteziile romantice sunt cele mai larg raspandite si cu cele adanci radacini istorice. Nu este insa cazul sa te astepti ca realitatea sa fie conforma lor.

Detinerea controlului.
Pe masura ce rolul dominant al femeilor in societate a inceput sa creasca ele au inceput sa adopte un rol dominant in viata lor sexuala. Ele sunt cele care trag sforile si determina ceea ce se intampla. Unele fantezii le pot arata folosindu-se de parteneri pentru propria lor placere, fara a le acorda acestora ceva in schimb. Aceste femei nu se mai vad ca si cineva care are nevoie de un salvator, ele sunt propriile lor eroine. Aceste fantezii le permit femeilor sa exploreze ce inseamna sa fii partenerul dominant. Ele obtin ce isi doresc, utilizand orice mijloace de care este nevoie.

Supunerea.
Femeile care fantazeaza ca se supun, ca sunt sclave, creaza un scenariu in care chiar daca ele nu sunt in controlul a ceea ce se intampla, dorintele lor sunt intotdeauna satisfacute. In fanteziile lor stapanul face intotdeauna ceea ce isi doreste sclavul. Aceasta este o alta fateta a temei pierderii controlului.

Au! Cat de bine a fost.
Linia dintre durere si placere este destul de neclara, iar hormonii care sunt eliberati in timpul sexului sau de durere fac lucrurile sa fie si mai neclare. Durerea din timpul fanteziilor poate varia de la un disconfort usor, la tortura, mutilare. Uneori durerea apare ca urmare a pedepsei aplicate intrucat nu ai fost prea cuminte.

Incest sau parteneri nepotriviti.
Intrucat primele fantezii se formeaza atunci cand suntem tineri, experientele sexuale din timpul copilariei si adolescentei pot deveni baza fanteziilor noastre de oameni adulti. Desi incestul este unul dintre subiectele tabu in societate, el este prezent in fanteziile noastre. Desi nu sunt discutate, aceste fantezii sunt normale si nu au nici un impact asupra vietii de zi cu zi.

Recomandari