Felatia: de ce barbatii o adora?

Felatia: de ce barbatii o adora?
  calendar_month        
Oare placerea procurata prin felatie este superioara fata de cea obtinuta prin sex?

Este sexul oral mai intens decat cel ce presupune penetrare?

Iata adevarul despre acest mister al sexualitatii masculine!

Felatia procura mai multa placere decat penetrarea

Senzatiile obtinute prin felatie sunt mai intense decat prin penetrare. De ce? Deoarece cavitatea bucala este mai bogata in muschi si in capacitati motrice decat vaginul! Limba poate stimula toate zonele erogene ale penisului: glandul, ata, coroana, testiculele, punctele de la baza penisului. Astfel apare o excitatie intensa, aceste zone fiind direct legate de partea creierului ce controleaza placerea (hipotalamus).

Felatia ii flateaza

Felatia nu este considerata de barbati doar ca o dovada de dragoste, ci si o dovada de apreciere. Gura este un loc nobil, este sediul zambetului, cuvintelor si poftelor. Daca partenera lui ii face onoarea sa-l primeasca in acest loc nobil, inseamna ca ea chiar il considera important. Felatia ii permite barbatului si sa se "impace" cu sexul sau, in caz ca este complexat de forma sau marimea sa. Pe scurt: daca partenera il accepta asa cum este, inseamna ca are un penis ok!Pentru barbati, felatia este o dovada de dragoste

Faptul ca partenera lor se concentreaza asupra placerii lor este o adevarata demonstratie de afectiune. Insa o femeia poate sa-si iubeasca partenerul chiar daca nu este de acord cu aceasta practica sexuala.

Felatia stimuleaza punctul G barbatesc

Prin felatie se stimuleaza zonele cele mai erogene ale penisului, care sunt situate la nivelul glandului si la baza sexului, chiar inainte de testicule. Glandul este regiunea cea mai sensibila, deoarece este acoperit de o mucoasa plina de vase sangvine. Aceasta zona este dotata si cu 4 000 receptori sensibili, numiti corpusculii Kraus. Felatia permite si stimularea punctului G masculin, numit "punctul H", situat la nivelul perineului, in spatele testiculelor.

Care este parerea ta despre felatie? Ai o experienta de impartasit? Spune-ne pe Forum !
Recomandari