Femei experimentate sau ingenue?

Femei experimentate sau ingenue?
  calendar_month        
"Ce isi doresc barbatii in pat" intra probabil in aceeasi categorie cu "ce fel de femeie isi doresc barbatii". Iar acest lucru tine pana la urma de fiecare barbat in parte. Este mai mult o chestie psihologica decat una fizica.

Femeia ingenua

Un barbat caruia ii place sa controleze probabil ca nu se va simti confortabil atunci cand in patul lui se afla o femeie foarte experimentata. Pana la urma, o femeie cu experienta de cele mai multe ori stie nu numai cum sa ofere placerea unui barbat, dar are si anumite asteptari de la acesta. Iar daca el este tipul dominator, caruia ii place sa controleze totul in pat, probabil se va simti mai bine cu o partenera careia ii place sa joace rolul supusei.

86883.jpg

Tot un astfel de barbat va fi probabil destul de incantat de ideea unei partenere virgine . Pana la urma ce isi poate dori mai mult - este exact ca o coala alba de hartie pe care iti poti inscrie tu povestea. Neavand alte experiente sexuale anterioare, barbatul dominator isi va putea impune dorintele si stilul sexual asupra partenerei lui.

Femeia experimentata

Un alt tip de barbat este acela caruia ii place sa fie controlat… asta nu inseamna neaparat ca ii place sa faca pe supusul in pat, in acest caz intrand deja in sfera fetisurilor. Dar tipul de barbat caruia ii place ca femeia sa ia controlul situatiei. Un astfel de barbat va prefera intotdeauna o partenera experimentata, care stie cum sa ofere placerea unui barbat. Si, uneori, va prefera si o partenera careia ii place sa domine.

Sigur, acestea de mai sus au fost oarecum extremele. Caci sexul pana la urma este o experienta impartasita de doi oameni, amandoi aducandu-si aportul in jocul sexual. Fiecare aduce ceva in pat, si fiecare asteapta ceva de la celalalt… se pot completa reciproc, pot invata unul de la altul lucruri noi, sau pot avea acelasi stil sexual - lucru ce ii face oarecum potriviti unul pentru celalalt. Spun oarecum pentru ca, la un moment dat, cand stilul tau sexual este foarte apropiat de cel al partenerului, dupa o perioada, daca cei doi nu aduc experiente noi in pat, poate interveni rutina si o oarecare plafonare ce poate duce la scaderea libidoului. In acest caz ambii parteneri ar trebui sa munceasca pentru a aduce in permanenta ceva nou in dormitorul lor.

Si aici, se ajunge la intrebarea - mai are virginitatea vreo importanta? Mai cauta barbatii femei ingenue sau acesta este doar un mit ce a murit odata cu tineretea bunicii de la tara? Barbatii din ziua de azi isi mai doresc partenere virgine, sau prefera mai degraba o partenera experimentata? Dar si aici se mai pune o problema - cat de experimentata este? Ca deh, eu ca barbat feroce, parca nu vreau ca partenera mea sa stie mai multe decat mine, nu?

Care este tipul de femeie pe care si-l doreste Dan? Click pe imagine pentru a afla.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Prolog
  • person

    "iluzia e o chestie cool atunci cand o consideri doar ca un patrat de ciocolata si nu toata tabla"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right