Femei pe care le evitam

Femei pe care le evitam
  calendar_month        
Ar trebui sa stiti ca orice barbat, in special cei din categoria "Cuceritorii", au o lista cu cinci tipuri de femei pe care le evita. Daca nu vreti sa va identificati cu una de pe lista "Asa nu", incercati sa nu capatati profilul uneia dintre femeile pe care barbatii le evita.

"Desteapta"

Oricarui barbat ii place o femeie inteligenta, o femeie care are o parere personala si stie sa impresioneze pe cei din jur cu un discurs filozofic pe o tema curenta. Ok, poate exagerez putin, dar o femeie increzatoare verbal poate fi un "iad activ". Hai sa fim realisti: e placut sa intalnesti o femeie carismatica si versata, dar e ceva foarte diferit sa intalnesti o femeie care nu accepta alte pareri in afara de cele ale ei.

Din pacate, asemenea specimene exista. Suntem persoane diferite, cu personalitati diferite, asadar de ce deveniti nervoase daca un impartasim aceleasi opinii? Inca ceva de neinteles la voi femeile si inca un tip de femeie care se cere evitat.

Materialista

Nu e nevoie sa fii un geniu ca barbatt sa ne dam seama ca a face curte unei femei inseamna un triplu efort: al trupului, sufletului si al puetrii materiale. Ca procedura romantica standard e nevoie sa o scoti la cina, sa ii cumperi flori, sa o duci in weekend la munte si sa ii demonstrezi ca lumea este o scoica, iar ea perla.

86933.jpg

Daca realizam ca cea de langa noi este doar o storcatoare de bani, atunci e momentul sa ridicam steagul rosu care indica o urgenta si implicit o renuntare. Fericirea nu se cumpara cu bani, iar o femeie care crede contrariul nu merita efortul si nici timpul nostru liber.

D-na "Am dreptate"

Nu demult am incheiat o relatie cu o asemenea femeie, spre dezamagirea mea. Avea multe calitati, dar incapacitatea ei de a accepta si o alta opinie in afara de a ei, a dus la despartire. D-na Am dreptate este incapatanata, are mereu dreptate in legatura cu tot, iar daca e posibil sa vii cu o alta idee, te priveste ca si cand ai fi facut cine stie ce gafa. Partea trista e ca acest gen de femeie este greu de schimbat, caci orgoliul lor este nemasurat, iar ceea ce putem face este sa le evitam.

Psycho

E vorba de acele femei care simt nevoia sa isi sune barbatul de 10 ori pe zi. Ce poti sa ii spui unei femei cu care nu ai vorbit de numai 1 ora? Reuseste sa amestece viata personala a iubitului cu cea profesionala. Daca e atentionata ca e prea posesiva, nu va face nimic altceva decat sa nege si sa incerce si mai mult sa il castige pe cel de langa ea. Nu va renunta niciodata, ajungand sa se innece in propria nesiguranta. E clar ca o asa femeie reuseste sa faca viata unui barbat un Iad. Si ar trebui sa fie pusa pe loc fruntas in lista cu "Asa nu".

Evitati sa va comportati precum cele de mai sus, in schimb increderea in sine, inteligenta, umorul, aerul sexy degajat fie de un zambet, de un gest sau o privire, carisma, atrag barbatii ca un magnet.

Afla mai multe despre cum gandesc barbatii pe askmen.roRecomandari

Newsletter Ele.ro

Copilul vegetarian
  • person

    "nu poti spune despre ceva ca e greu inainte sa incerci!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ne jucam de Craciun
Shop Ele.rochevron_right