Femeile sunt naive

Femeile sunt naive
  calendar_month        
Barbatii...Ce specimene ciudate...Si femeile...atat de naive!

Intalnisem un barbat ce tinea o agenda cu fiecare fata intalnita si in dreptul fiecarei fete erau scrise calificative de genul: draguta, proasta, buna rau, urata etc.

Femeile...isi doresc atat de tare sa creada in vorbele unui barbat...Multe femei nici nu-si imagineaza ca este posibil ca aceleasi cuvinte soptite de iubitii lor sa fi fost spuse si altcuiva, eventual in aceeasi zi.

Si apoi naive, atat de naive...isi cumpara haine, bijuterii, farduri si cate si mai cate pentru a atrage un barbat. Unde ati vazut voi, in lumea animala, femele cu penaj viu colorat pentru a atrage masculul?

Si apoi atata chin pentru nimic! Oricum barbatii va doresc! Doar sa fiti suple (statistic sunt mai multi barbati carora le plac slabutele decat grasutele, dar si acestea din urma au avantajele lor), suple si disponibile!

Si nu uitati: NU exista barbat fidel! Fi-ti cu ochii pe el ca pe butelie, ca sa parafrazez o amica, pentru ca urmatorul pas este despartirea. O data ce va inseala o sa inceapa sa faca comparatii si chiar daca in ochii dumneavoastra sunteti cea mai buna nu uitati ca el vede cu proprii lui ochi., si nu la haine si bijuterii se uita el, ci la caldura cu care il inconjurati si amorul pe care il prestati, si...as mai adauga ca fiind necesar un dram de inteligenta...nu mai mult pentru ca altfel am ramane toate femeile...ne maritate!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dying...
  • person

    "alege`ti singur calea si nu te lasa jucat in picioare..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right