Feng Shui pentru sporirea energiei sexuale

Feng Shui pentru sporirea energiei sexuale
  calendar_month        
Sexul este frumos, sanatos si foarte puternic. Multe culturi antice au cunoscut misterele si puterile vindecatoare secrete ale energiei sexuale. In ziua de azi, insa, inca mai trebuie sa invatam sa respectam, sa intelegem si sa ne simtim confortabili cu puterea sexualitatii noastre.

Acestea fiind spuse, sunt cateva trucuri feng shui care te pot ajuta sa atragi energia sexuala mai puternica in viata ta, si sa atragi un partener sexual alaturi de care poti practica. Daca te indragostesti insa, nu da vina pe feng shui.

Creaza-ti priopriul talisman feng shui exprimandu-ti clar intentiile intr-un mod vizual

Poate fi vorba de o opera de arta, o fotografie, sau o sculptura mica. De la talismanele feng shui de genul unei fotografii cu indragostiti moderni, la o mica sculptura aurie intruchipandu-i pe Shiva si Shakti intr-o uniune sexua - tu stii la ce raspunzi mai bine emotional. Plaseaza talismanul in zona de Nord-Est a casei sau a dormitorului.

Creaza un spatiu privat pentru a sustine schimbul de energie sexuala

Dormitorul tau ar trebui sa aiba potentatori buni ai energiei sexuale Chi, precum culori calde, putin mobilier si un pat confortabil. Aerul curat, cu o aroma dulce de uleiuri esentiale prexum ylang-ylang, lemn de santal sau iasomie, vor creste apetitul sexual, la fel ca si lumina lumanarilor si muzica senzuala. Alege obiecte de arta cu motive explicit sexuale pentru a crea ambientul necesar feng shui pentru energie sexuala.

Decoreaza-ti baia pentru a spori circulatia energiei senzuale Chi

Energia feng shui a dormitorului si energia feng shui a baii sunt conectate pentru a promova circularea energiei sexuale.

Asigura-te ca energia sexuala circula liber in toata casa ta

Schimbarile pe care trebuie sa le faci in acest caz sunt foarte asemanatoare cu feng shui pentru iubire . Acentul, insa, va fi pus asupra activitatii sexuale, spre deosebire de o relatie sanatoasa si de durata precum in cazul feng shui pentru iubire.

Mareste-ti energia personala si carisma sexuala

Afla-ti elementul feng shui al nasterii sau numarul kua si indreapta-ti patul in cea mai buna directie. Incearca sa-ti creezi un spatiu cu energie buna, fa sport, mananca sanatos etc.

Fii sincera cu partenerul tau

Daca vrei sa experimentezi sexual, fara a fi implicata emotional, fii sincera cu partenerul tau. Acest lucru va pune bazele energiei feng shui potrivite pentru explorarea sexuala. De asemenea, va atrage energia placerii versus cea a sentimentelor ranite si neintelegerilor.

In final, sexul este un schimb puternic de energie yin-yang, deci trebuie sa fii atenta si la calitatea propriei tale tale energii si a energiei celor pe care vrei sa ii atragi. In lumea energiei feng shui, oamenii tind sa atraga oameni asemenea lor, deci fii ceea ce vrei sa atragi.

Recomandari