Fii tu si ai de castiagat!

Fii tu si ai de castiagat!
  calendar_month        
Intotdeauna femeile s-au confruntat cu intrebari de genul:
"Oare sunt indeajuns de frumoasa pentru a fi admirata de cei din jurul meu?"
"Care a fost arma in lupta mea pentru seducerea barbatului pe care il iubesc: frumusetea, inteligenta, istetimea, personalitatea mea sau poate a fost de vina frumusetea ochilor mei atunci cand il privesc pe el cu atata admiratie?"
"Cum fac sa-l cuceresc pe barbatul care mi-a furat inima?"

Acestea sunt unele din intrebarile cu care se confrunta tinerele, dar si femeile carora le pasa de ceea ce cred barbatii despre ele, pe care le intereseaza cum sa faca ca relatiile lor sa fie cat mai armonioase si care doresc sa cucereasca si inima celui mai impietrit barbat. Fiecare dintre noi spera sa existe o formula, insa daca exista cu adevarat una, ea trebuie personalizata de la caz la caz. Nu poate exista o formula generala, pentru ca fiecare dintre noi este unic in felul sau de a fi si de a gandi, nu putem cu totii sa vedem o problema in acelasi fel, cu atat mai putin nu putem reactiona la aceiasi stimuli intr-un mod identic.

Sa luam un exemplu: tu te-ai indragostit de o persoana mai in varsta ca tine, care nu iti da nici un semn ca si el ar avea celeasi sentimente, dar nici ca ii este indiferenta prezenta ta. In mintea ta incerci atunci sa concepi un plan, un plan care sa il faca sa realizeze ca tu esti ceea ce merita si ca pe tine te-a asteptat. Important e ca inainte sa incepi lupta sa il cunosti cat de cat si sa stii care sunt asteptarile pe care le are el de la o femeie. Unii barbati prefera femeile misterioase care intotdeauna reusesc sa ridice in mintea lor un semn de intrebare, pe altii ii fascineaza femeile care nu se sfiiesc sa isi arate sentimentele fata de ei si care oricand au curajul sa spuna ce le apasa sufletul, sunt care prefera femeile patimase, care se daruiesc trup si suflet unei relatii, dar sunt si barbati care prefera femeile carora le pot atribui complimente precum: esti ca un ingeras; si un fulg de zapada pe langa tine pare plin de pacat, etc.

Nu are sens se ne mai invartim in jurul cozii, cand poti sa afirmi ca ai cunoscut un barbat cu adevarat, atunci vei fi in stare sa iti dai seama cum sa il cuceresti, noi femeile detinem arta disimularii si ne putem adapta usor oricarei situatii si nu ne este greu sa cucerim inima barbatului pe care il iubim. Dar asa nu ar fi corect, atunci cand joci teatru e ca si cum ai minti si o relatie care are ca temelie minciuna are toate sansele sa fie distrusa la primul val de certuri. Am adus in discutie certurile pentru ca nu exista relatie perfecta, iar cei care nu se cearta e pentru ca nu se iubesc indeajuns; daca vei sta si vei medita iti vei da seama ca se cearta cu adevarat doar cei ce se iubesc si fac asta pentru ca le pasa.

Iubirea nu trebuie sa fie egoista, dar fiecare dintre noi are tendinta sa o faca sa devina asa. Cand iubesti si te prefaci ca esti asa cum el isi doreste sa fie o femeie, esti egoista si faci ca si dragostea ta sa devina asemenea tie. Sinceritatea e ceea ce face ca o relatie sa reziste oricarui cutremur. Si daca tu te iubesti pe tine cat de cat vei realiza ca atunci cand iubesti pe cineva trebuie sa il faci sa te iubeasca asa cum esti, nu cum ai putea sa fii. Barbatilor le displac femeile care se subapreciaza...

Barbatilor le-a placut dintotdeauna sa fie cei care detin puterea, insa atunci cand o femeie a reusit sa le demonstreze ca nu este cu nimic inferioara lor, au avut curajul sa o admire si sa o aprecieze.Stii care e cea mai buna arma a seductiei pe care o detii tu? E chiar personalitatea ta, e chiar modul tau de a gandi, este, chiar daca nu crezi, felul tau de a fi, da esti chiar tu!

Recomandari