Flirt - da sau nu

Flirt - da sau nu
  calendar_month        
Daca ma gandesc bine, exista un singur lucru pe care as vrea sa-l mai simt in ciuda faptului ca am o relatie. Este simplu, este senzatia pe care ti-o provoaca prima intalnire cu un barbat, sau aceea cauzata de intalnirea cu un barbat pe care mi-l doresc. Acel flirt nestingherit pe care il pierzi cand intri intr-o relatie. Nu ca nu ti-ai iubi prietenul, dar simti nevoia de a afla ca altii te doresc. Ai vrea sa poti sa faci avansuri si sa le primesti fara ca vocea din spatele creierului tau confuz sa-ti spuna ca EL te asteapta acasa.

Ador intalnirile cu barbatii. Cum reusesc intr-un mod aparent subtil sa se aseze exact langa tine, cand sunt 15 persoane la masa. Emotiile provocate de privirile acestuia, frisoanele care te trec pe sira spinarii cand vorbeste doar cu tine dintre toate persoanele prezente. Nu ca ai vrea sa ai o relatie cu aceea persoana. Nu este neaparat sa ai contact sexual cu ea... este doar ceva. Ceva ce pluteste in aer, ceva ce te face sa te simti atat de femeie. Schimbul de replici cu aluzii la ceva ce nu s-a intamplat si poate nici nu se va intampla, atingerile fine, mai mult sau mai putin din greseala, acesta este farmecul flirt-ului. Dilema este ce faci atunci cand ai un iubit. Acesta chiar te iubeste, iar sentimentele sunt reciproce. Flirtul, in contextul in care ai o relatie este un subiect tabu. Tu nu vrei sa inseli pe nimeni, nu sunt lezate sentimentele nimanui, vrei doar sa ti se spuna vorbe dulci, fara nici un fel de obligatie. Daca acest lucru este acceptat de ambii parteneri este poate o situatie fericita.

In ultima instanta, flirtul, chiar daca ai o relatie, poate avea efecte benefice. Indivizii mult prea gelosi sunt cei care distrug o relatie, sau cei care sunt atat de libertini incat ceea ce ei au nici nu se mai poate numi relatie. Flirtul aduce unei femei aminte ca este dezirabila, in ciuda faptului ca are o relatie, ii arata de fiecare data cand participa la unul, cat de mult iubeste ceea ce are acasa, iar iubitului ei ca nu are de ce se teme, si ca acesta este in mod paradoxal o metoda de a-si pastra iubita. Deci, concluzia este ca un flirt inocent, care se rezuma doar la cele anuntate mai sus, poate ajuta o relatie, atata timp cat granita spre a insela nu este incalcata.

Recomandari