Furring - sex in costume pufoase

Furring - sex in costume pufoase
  calendar_month        
Furring este noua tendinta erotica in universul fetisismului sexual. In Anglia, furring-ul este ultima nebunie in materie de intalniri erotice fierbinti. Cei care practica furring se imbraca in costume de animale si merg in padure pentru a face sex.

Care e diferenta intre un furry si un furvert?

La baza acestei noi practici sexuale se afla furry fandom, un gen literar si artistic care umanizeaza animalele si le pune sa joace in desene animate, benzi desenate si filme. Pana acum, nimic sexual. Adeptii acestor productii sunt numiti "furries" (la singular "furry").De cealalata parte exista si fani "furvert", termen provenit prin contractia cuvintelor "fur" (blana) si "pervert" (perversiune, fetisism). Aceste persoane au o atractie sexuala speciala pentru intalnirile si relatiile sexuale desfasurate in timp ce sunt deghizate in costume pufoase de animale.

Furring - un fetisism made in England

In orasul englezesc de coasta St Austell din Cornouailles s-a declansat pasiunea pentru fetisul furry. Cuplurile sau grupurile de iubiti se intalnesc in padure, deghizati in animale celebre sau in eroi cu blana din desenele animate. Ei se intalnesc, discuta si termina prin a face sex. Costumele cele mai populare sunt cele de ursi, iepuri, veverite si pisici.

O noua versiune a costumului erotic

Inainte, deghizarile fetisiste se rezumau doar la scolarita, asistenta, femeie fatala, pompier, politist sau medic. Dar ce parere ai de noua moda? Te-ai imbraca intr-o pisicuta draguta sau ti-ai imbraca iubitul in blana de leopard salbatic? Furring-ul stimuleaza imaginatia si excita simturile. Asadar, nu-i nimic in neregula cu a fi un furvert. Inseamna doar ca va trebui sa-ti maresti colectia de costume erotice!

Sa ne plimbam prin padure...

Padurea... loc de intalnire pentru adeptii furring-ului, este elementul simbolic si natural prin excelenta! Este un loc calm, retras, umbros, unde cuplurile si grupurile hetero sau gay se pot intalni in siguranta, fara sa sufere de frig (gratie costumelor imblanite). Daca ai vrea sa incerci o partida de furring, te poti refugia in padure, sau daca ti-e frica poti organiza o intalnire chiar in propria gradina.

Moda furring ti se pare draguta, originala, simpatica? In ce costum ti-ar placea sa te imbraci?

Iata mai jos si doua materiale video despre furries si furvert!


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

1
  • person

    "...pentru fotografii amatori"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right