Gelos pe colegii de lucru

Gelos pe colegii de lucru
  calendar_month        
E un calcul simplu de facut, 8 ore pe azi alaturi de x si y inseamna mult, iar daca mai adaugi si niste iesiri din cand in cand prin oras, atunci poti sa fii sigura ca ti-ai asigurat o doza de gelozie.

Pentru a scapa de aceasta problema, ar trebui sa iei seama la cateva dintre sfaturile de mai jos. Pentru ca e simplu sa ii arati ca nu are de ce sa fie gelos, iar asta o sa te scape de cateva certuri din cauza serviciului.

In primul rand, vorbeste-i despre colegii de munca. Arata-i ca esti deschisa fata de acest subiect si ca vrei sa ii povestesti cum decurg zilele tale de la birou.

Ia-l cu tine atunci cand iesiti in oras la masa sau la o cafea. Fa-i cunostiinta cu colegii tai, iar seara, cand ajungeti amandoi acasa, adu-i aminte care are legatura cu ce povestire si asa mai departe.

Daca firma da petreceri deschise, invita-l si pe el. Unele dintre voi probabil ca ati facut asta deja, dar nu toata lumea vrea sa aiba partenerul pe cap la o petrecere intre colegi. E de preferat insa ca el sa fie acolo.

Vorbeste colegilor despre relatia ta, astfel incat atunci cand o sa le faci cunostiinta cu el, ei sa il intampine zambind si stiind deja cine e si ce face. Asta te va ajuta mai mult decat crezi, pentru ca o persoana cu o relatie stabila e privita de ceilalti cu mai multa incredere.

Sfaturile de mai sus sunt valabile, bineinteles, pentru cineva care isi doreste o relatie de lunga durata si vrea ca ceilalti sa fie constienti de angajamentul sau.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right