Gesturile iti spun cum e in pat

Gesturile iti spun cum e in pat
  calendar_month        
Cu siguranta ca ai auzit cel putin o data in viata de notiunea de body-language. Te-ai gandit vreodata ca daca ai cunoaste secretele acestui limbaj ascuns vederii ai putea castiga persoana iubita mai repede si mai usor?

Iata cateva dintre gesturile unui barbat care ii tradeaza modul in care se comporta in pat.

E agitat - tipul acesta de barbat care gesticuleaza mult si vorbeste rapid, care se agita foarte mult si care pare sa nu aiba rabdare deloc este foarte practic, nu acorda atentie preludiului deloc si se grabeste sa atinga singur culmile placerii fara a-si aduce aminte si de tine.

E calm - daca nimic nu il poate scoate din sarite, daca ii invadezi spatiul intim si nu spune nimic atunci fii sigura ca si in pat va fi la fel. Iti va acorda atentie, dar nu se va agita indeajuns de mult incat sa obtii orgasmul mult dorit.

E agresiv - il vezi vorbind la telefon si incepe sa se agite, se impiedica de tot ce ii sta in cale si se enerveaza pe toata lumea fara motiv este tipul de barbat care te va domina cu toata forta lui si va vedea in tine doar o unealta pentru a-si obtine placerea.

E tandru - acest om va fi alaturi de tine oricand si te va sustine in tot ce faci, iti va acorda atentia ceruta si va avea grija sa se asigure ca in pat tu sa fii cea care castiga si care trebuie sa se simta bine. Singura problema intervine atunci cand se instaleaza monotonia.E calm in aparenta - ai impresia ca ai gasit un om calm, fara o scanteie a vietii evidenta in el, dar ai surpriza sa il vezi ca intr-o discutie interesanta se avanta fara frica si pune suflet in subiectul conversatiei cu tine, atunci poti paria toti banii ca vei avea parte de barbatul ideal, care iti acorda atentie, dar cu care poti incerca mereu ceva nou care sa ii starneasca interesul si care sa iti arate toate fetele orgasmului pe care il doresti, el imbina sexul cu dragostea pasionala, el este focul si tu esti apa cu care el asteapta sa fie stins, si nu oriunde, ci in pat...

Recomandari

Newsletter Ele.ro

INCEPUTUL SFARSITULUI
  • person

    "intelege-te si accepta-te exact asa cum esti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right