Ghid pentru `sex on the beach`

Ghid pentru `sex on the beach`
  calendar_month        
Vara a debutat deja la mare, iar multi dintre noi isi vor gasi timp sa evadeze la soare pentru un concediu binemeritat.

Inconjurata de apa, nisip si razele calde ale soarelui, impreuna cu iubitul, vei fi poate tentata sa experimentezi sexul pe plaja.

Dar atentie: sexul "on the beach" nu e atat de simplu si de romatic cum pare!

Iata cateva sfaturi!

Fii realista

Nu pleca la drum cu ideea ca va fi cea mai fabuloasa experienta pe care o vei trai cu iubitul tau. Desi vei avea parte de excitatia declansata de sexul intr-un loc public, poate fi dificil sa gasesti un loc si un moment potrivit. Fii constienta de posibilitatea ca acest lucru sa nu se deruleze asa cum te-ai fi asteptat.

Siguranta in primul rand

Cerceteaza plaja pe care o vizezi si intereseaza-te de legile locului. In unele tari, nuditatea in public este considerata comportament obscen si se pedepseste cu amenda.

Protejeaza-te

Acest punct este crucial, mai ales daca partenerul este cineva pe care de-abia l-ai cunoscut. Ia-ti prezervative la tine, in special daca mergi la mare in alta tara, in care s-ar putea sa difere standardele de productie si de siguranta.

Fii increzatoare

Trebuie sa ai o fire extrovertita pentru a trece la act. Fa-o daca te simti sigura pe tine, sau nu o face deloc!

Evita plajele de nudisti

Ai putea crede ca o plaja de nudisti ar fi o alegere mai buna decat o plaja publica, dar nu e asa! Nudismul este un mod de viata, nu o activitate pornografica, iar adeptii sai nu ar aprecia ca profiti de comportamentul lor libertin pentru a face sex in public. In unele locuri, aceasta practica nu este acceptata.

Sterge-ti urmele

Asigura-te ca nu lasi urme ale aventurii tale carnale. Faci o activitate foarte privata intr-un loc public, deci respecta-i pe cei care vin dupa tine: nu ar fi frumos ca un copil sa calce in prezervativul tau!

Ia-ti o cuvertura cu tine

Nisipul cald sau rece (daca e noapte) provoaca disconfort si este iritant pentru piele, ca sa nu mai vorbim ce poate sa faca organelor genitale. In plus, este si periculos: frictiunea poate sa rupa prezervativul.

Incearca in apa

Daca plaja e ocupata si dorinta arzatoare, incearca sa faci dragoste in apa. Senzatia apei va fi mai agreabila decat nisipul, iar experienta va fi placuta.

Asteapta miezul noptii

La miezul noptii, plaja va fi doar a voastra. Si nu-ti uita lanterna: s-ar putea sa luna sa nu lumineze indeajuns.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Frantura -11-
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right