Ghidul primei intalniri

Ghidul primei intalniri
  calendar_month        
Lumea intalnirilor poate fi dificila si complicata.

Daca esti femeie, riscurile sunt cu atat mai variate. Cand te pregatesti pentru lumea intalnirilor sunt cateva reguli de baza pe care trebuie sa le urmezi pentru a te asigura ca primesti succesul cautat.

Precautie

Pentru a te proteja atunci cand experimentezi cu intalnirile online, ai grija de intimitatea si siguranta ta - asta inseamna sa nu-ti divulgi numele de familie, adresa sau locul de munca oamenilor pe care nu ii cunosti.

Un alt lucru important pentru siguranta ta ar fi ca la prima intalnire sa va vedeti intr-un loc public in care vei putea ajunge singura - nu-l lasa pe el sa te ia cu masina de acasa, oricat de dragut ti s-ar parea gestul lui. Mai asteapta cateva intalniri inainte de a-i oferi increderea ta.

Locatie

Nu exista un singur loc, sau "cel mai bun loc" pentru a intalni barbati. Daca nu iti plac barurile aglomerate si zgomotoase poti lua in considerare cafenelele, speed datingurile, cursurile in cadre organizate sau cluburi sportive.Parerea expertilor

Espertii in intalniri considera ca cele mai mari trei greseli pe care femeile le fac in timpul primei intalniri sunt: sa vorbeasca despre fostul, sa isi intrebe partenerul de discutie cati bani castiga, si sa para prea doritoare de o a doua intalnire.

Planificare

Nu-l lasa pe el sa planifice totul. In schimb, sugereaza si tu o locatie, mai ales daca presimti ca nu are suficienti bani pentru a te scoate intr-un local pretentios.

Picnicurile, plimbarile prin parc sau chiar pe plaja (daca esti pe litoral) ori o simpla bautura intr-un bar romantic este tot ce iti trebuie pentru o intalnire perfecta.

Repere

Printre cele mai faimoase carti despre intalniri pentru femei se numara "Marte si Venus la intalnire: Un ghid pentru a naviga cu succes prin cele 5 etape ale unei intalniri" de John Gray si "Regulile: Secrete testate in timp pentru a-i captura inima lui Mr. Right" de Sherrie Shamoon si Ellen Fein.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Spartacus, baiatul perfect
  • person

    "incearca sa fii un om mai bun... e asa placut..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Adresa - Fiona Davis
Shop Ele.rochevron_right