Implinirea finala a unui cuplu

Implinirea finala a unui cuplu
  calendar_month        
In ce consta implinirea finala a unui cuplu? Iata o intrebare la care majoritatea femeilor care au deja o cariera sau sunt pe drumul bun in acest sens, incearca sa raspunda. Pentru ca si eu am ajuns de ceva vreme sa imi pun aceasta intrebare m-am gandit sa va dezvalui si voua aceste ganduri. Ce spuneti dragelor daca am aborda aceasta tema.

Multe dintre noi ne temem destul de mult de acest pas al vietii.
Pasul care ne face sa ne gandim si sa recunoastem ce inseamna sa dai nastere unei noi fiinte.

Pana acum ati avut timp si ati putut intui din articolele mele faptul ca sunt o persoana care considera ca un lucru trebuie facut atunci cand simti ca esti pregatit atat sufleteste si fizic, dar mai ales psihic.

Cand am gandit aceasta tema nu m-am raportat nici o secunda la persoanele care "fac un copil pentru ca asa s-a intamplat" si "ce va fi va fi".

Am avut in vedere FEMEIA care isi doreste cu adevarat ca un copil si simte ca acesta este o implinire, poate cea mai mare in viata, un miracol si pentru care de multe ori ramane doar un vis din diferite considerente si motive.

Recunosc, pentru mine a fost un vis frumos pe care doream din tot sufletul sa il transform in realitate, apoi am realizat ca e mai bine sa asez acest vis in cele mai ascunse unghere ale mintii mele. De ceva vreme insa mi-am recapatat speranta ca acest vis poate deveni realitate. O sa ma intrebati; DE CE acum? Pentru ca acum simt ca sunt pregatita si pentru ca in acest moment ma aflu alaturi de un om ale carui vise coincid cu ale mele.

Un astfel de vis este ideal, ba chiar as putea spune, firesc sa il imparti! Nu e chiar in regula ca un copil sa apara doar ca urmare a dorintei unuia dintre parinti si nu a ambilor. De asemenea nu este o metoda de a solutiona conflictele unui cuplu si nici un mod de santaj.

Un cuplu se poate foarte bine destrama si cu un copil, si vedem in fiecare zi in jurul nostru cum se intampla asta. Oamenii nu pot fi fortati sa coabiteze sau sa se iubeasca si sa se inteleaga numai pentru ca au impreuna un copil.

Nu este o solutie sa aduci pe lume un copil de una singura, desi unele dintre noi o fac, fara a se gandi la consecinte. Si cand spun asta nu ma refer la cele pe care le suporta mama ci la riscurile la care expui copilul obligat sa traiasca fara sprijinul ambilor parinti si fara indrumarea tatalui...

Sa fim serioase doamnelor, traim intr-o societate "moderna"?, da de unde, ati vazut vreodata cum sunt tratati copii cu un singur parinte de societate si chiar de catre prietenii lor de joaca? Va doriti asta pentru copilul vostru? Eu una refuz sa imi expun copilul la asemenea riscuri pentru ca vor avea destula influenta asupra lui.
Si apoi o astfel de bucurie este cu siguranta mai dulce daca este impartasita de doua persoane care se iubesc, decat de una singura, o astfel de implinire este de foarte multe ori implinirea cuplului, a acelui NOI, nu a Mea sau a Ta.

Ce mediu este mai propice unui copil decat cel al dragostei dintre parinti?! Doar cei care iubesc si se iubesc pot sa ofere pacea, linistea, dragostea si educatia necesare unui copil.
Altfel simti toate responsabilitatile si bucuriile cand sunt impartite. Responsabilitatile sunt parca mai usoare, bucuriile mai mari.

Ce poate fi mai frumos decat sa strangi in brate un copil? Raspunsul ar fi: sa strangi in brate copilul TAU, al vostru, rodul a tot ceea ce simtiti si poate a fost sau nu impartasit prin cuvinte si privire.
Cand ai mai simtit atata incredere in fortele proprii si in ale acelui Noi, decat atunci cand ochii inocenti ai copilului vostru se uita in ai vostri si stii ca pentru o clipa ai sa aduci chiar si soarele pentru El.Ce credeti doamnelor ca poate fi mai interesant, placut si satisfacator decat sa iti doresti si apoi sa iti implinesti acest vis?

Pana la urma aceasta este una din menirile noastre pe aceasta lume, sa lasam ceva in urma noastra, sa dam nastere, sa cream ceva, putem spune ca doar noi suntem binecuvantate de Dumnezeu cu acest dar, si nu barbatii...

Recomandari