Inceput magic al fiecarei relatii

Inceput magic al fiecarei relatii
  calendar_month        
Ma intreb oare mai exista romantism? Oare oamenii mai stiu sa fie romantici? Si nu ma refer doar la barbati, ci si la femei.
Da, cred ca mai exista, insa cred deasemenea ca el se pierde, undeva, .pe drum, uitam la un moment dat sa mai fim romantici, sa mai fim indragostiti de cel de langa noi.

Cum este fiecare inceput? Cred ca toti ni-l amintim, acel inceput magic, acele clipe care ne raman in suflet pentru totdeauna. Va mai amintiti primul sarut? Prima imbratisare sub clar de luna? Prima floare daruita sau primita de la celalalt? Prima cina la lumina lumanarilor? Primul mic dejun adus la pat? Vi le mai amintiti?

Cat de frumoase sunt acele clipe, acele amintiri care au cladit relatia, acea flacara care a aprins focul, insa cat de repede se pierde, se stinge pentru ca putini stiu cum sa o intretina, sa o alimenteze cu dragoste, cu daruire.

De ce oare intervine rutina? Nepasarea? Obisnuinta? De ce nu putem ramane la fel, ca la inceput?
Haideti impreuna sa iubim, sa ne indragostim in fiecare zi de persoana de langa noi, sa le daruim toata iubirea noastra. Cum? E atat de simplu sa spui o vorba buna, un cuvant dulce. Sa daruiesti din cand in cand o floare. Sa pregatesti o cina romantica. Sa dansezi fara muzica. Si cate alte gasturi dulci si tandre nu putem face pentru cel de langa noi. Totul e sa vrei sa retraiesti acel inceput in fiecare zi. Totul e sa vrei sa traiesti o viata intrega in aceeasi armonie si bucurie.

Si totusi daca e atat de simplu, de ce ne vine atat de greu sa aratam celui de langa noi cat de mult il iubim sau o iubim??? Oare de la un timp devenim prea... ocupati ca sa mai iubim? Nu stiu, dar cred ca toti la un moment dat visam la acel inceput, care ni se pare atat de departe. Si toti cred ca vream inapoi acel inceput, acele clipe magice.
Iubiti-va in fiecare zi si nu lasati praful sa se aseze pe relatia voastra, pentru ca dragostea este cel mai frumos sentiment din lume si singurul pe care nimeni nu ni-l poate lua.

Recomandari