Indragostita de prietenul tau

Indragostita de prietenul tau
  calendar_month        
S-ar putea ca multe dintre voi sa fii trecut prin urmatoarea situatie: cunosti un tip de mult timp (de foarte mult timp, uneori) si brusc iti dai seama ca are ceva anume care te atrage.

Sau poate te atrage de mai mult timp, dar nu ai reusit pana acum sa-i dai nici un semn ca ai fi interesata de el. Ce e de facut in asemenea cazuri?

Ei bine, timpul trecut nu mai poate fi recuperat. Dar daca te decizi ca iti doresti cu adevarat sa fii cu el, atunci trebuie sa gasesti metode de a-i atrage atentia.

Un barbat o sa dea mai putina atentie unei femei pe care o vede in mod regulat si pe care o cunoaste bine, mai ales daca intre ei nu a existat nimic. Trebuie atunci sa te faci remarcata ALTFEL decat ai fost pana la acel moment.

Trebuie sa il sochezi, sa ii arati ca esti mai mult decat ceea ce pari a fi. Multa lume spune ca nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, si sunt relativ de acord cu asta. Dar aici nu e vorba de o schimbare evidenta, ci mai mult de aparente. Daca el te stie ca o fata cuminte, arata-i ca poti fi si altfel.

Unele dintre voi isi mai aduc poate aminte de Grease...Cea mai grea parte e sa il faci pe el sa fie interesat, asta plecand de la ideea ca pana acum nu a existat nimic intre voi. Trebuie sa incepi prin a te arata tu interesata, dar in asa fel incat sa prinda ideea. Dupa ca arunci momeala, asteapta sa vezi daca trage.

Ii va fi probabil si greu sa priceapa, pentru ca atunci cand cunosti pe cineva de mult timp, ii interpretezi gesturile in functie de relatia care exista deja intre voi - daca sunteti prieteni buni, iti va lua gesturile ca pe niste glume.

Daca reusesti totusi sa determini momentul in care ceva se intampla intre voi, ai grija sa nu para un accident.

Aici e riscul cel mai mare, ca el sa creada ca a fost o greseala care nu se va mai repeta, iar relatia voastra de prietenie va ramane la fel cum era inainte. Discuta cu el in asa fel incat sa inteleaga ca vrei mai mult.

Odata ce prietenia se transforma in ceva mai mult, vei vedea ca lucrurile vor merge foarte bine. Te cunosti cu el, impartasiti lucruri in comun (pentru ca altfel nu ati fi putut fi prieteni) si puteti sa discutati deschis despre aproape orice.

Insa fii precauta: drumul de la un prieten vechi la un iubit nu e un drum usor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right